Glutenvrije appeltaart met kruimels
  • Bakrecept
  • 15 min + 50 min
  • 8 personen
  • *

Heerlijke glutenvrije taart met een lekkere vulling met kaneel en een krokante crumble met noten, tevens vegan en lactosevrij

Bruschetta’s met paddenstoelen
  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 10 stuks
  • *

Krokante broodjes met een lekkere topping van gebakken paddenstoelen met Parmezaanse kaas

Mexicaanse bonensoep
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 - 6 personen
  • *

Een lekkere en goed gevulde vegetarische bonensoep met paprika, mais en tomaat en een Mexicaanse twist geserveerd met tortilla

Salade met appel en brie
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Herfstsalade met stukjes frisse appel, geroosterde hazelnoten en stukjes brie

Appelstrudel
  • Nagerecht
  • 30 min + 30 min oventijd
  • 8 personen
  • *

Goed gevulde rol van knapperig bladerdeeg gevuld met appel, kaneel, rozijnen en walnoten. Lekker met ijs of slagroom als gebak, maar ook als toetje.

Vegetarische goulash
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 45 min stoven
  • 2 personen
  • *

Heerlijke kruidige stoof met traditionele ingrediënten zoals paprikapoeder, laurier en uien, maar dan met lekker veel groenten i.p.v. vlees

8 x kookboeken voor op je verlanglijstje
  • 23-10-2021
  • 2 reacties
  • Charlotte

Onlangs zijn er een hoop nieuwe kookboeken uitgebracht. Perfect voor op jouw verlanglijstje. Wij hebben er 8 voor je op een rijtje gezet.

Pumpkin spice truffels
  • Tussendoortjes
  • 45 min + 2 uur
  • 15 stuks
  • *

Heerlijke truffels gevuld met een kruidige pumpkin spice vulling in een laagje witte chocolade

Bruschetta’s met vijgen
  • Hapjes en snacks
  • 20 min
  • 10 stuks
  • *

Lekkere krokante broodjes met een herfstige topping van geitenkaas, verse vijgen en walnoten

Gezonde cookie dough
  • Tussendoortjes
  • 10 min + 30 min
  • 2 personen
  • *

Een heerlijke variant op koekjesdeeg die vegan, gezond, glutenvrij en makkelijk is om te maken. Heerlijk om van te snoepen!

Pittige pompoenstoof
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 30 min stoven
  • 4 personen
  • *

Stoofschotel met blokjes pompoen, champignons en een lekkere pittige touch van harissa.

10 x vegan bakrecepten + tips voor vegan bakken
  • 18-10-2021
  • 0 reacties
  • Hilde

Heerlijke plantaardige taart, muffins, koekjes en cake op een rijtje inclusief handige tips om zelf vegan te gaan bakken zonder eieren, melk of boter.

Vegan Oreo cheesecake
  • Bakrecept
  • 45 min + 4 uur opstijven + 12 uur weken
  • 4 personen
  • *

Er is niets zo lekker als een Oreo cheesecake! Bak nu ook deze vegan variant, lekker romig met een krokante bodem en topping van Oreo

Italiaanse gehaktballen
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 7 stuks
  • *

Lekker bij een winterse stamppot: zelfgemaakte gehaktballen met zongedroogde tomaten

Quiche met paddenstoelen
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 35 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Lekker herfstrecept; goed gevulde quiche met paddenstoelen, champignons en Zwitserse Gruyere kaas

8 x heerlijke kerstmenu's
  • 15-10-2021
  • 6 reacties
  • Sandra

Een kerstdiner maken dat bij iedereen in de smaak valt is soms lastig. Maar met deze heerlijke driegangenmenu's kom je er zeker uit! Er is voor ieder wat wils.

Muffins met appel
  • Tussendoortjes
  • 20 min + 25 min oventijd + 5 min afkoeltijd
  • 12 stuks
  • *

Makkelijk basisrecept voor lekkere luchtige muffins met stukjes appel en een snufje kaneel

Overnight oats met banaan
  • Ontbijt recept
  • 5 min + 6 uur
  • 1 persoon
  • *

Een gezond en makkelijk ontbijt van havermout met banaan en (amandel)melk dat je een nachtje in de koelkast laat staan. De volgende dag hoef je alleen een lekkere topping toe te voegen van bijvoorbeeld fruit, noten en zaden.

10 x herfstsalades
  • 12-10-2021
  • 1 reactie
  • Charlotte

Het herfstseizoen is weer aangebroken. Geniet van de heerlijke ingrediënten die de herfst met zich meebrengt in deze smakelijke herstsalades.

Varkenshaas met stoofperen
  • Hoofdgerecht
  • 1 uur
  • 4 personen
  • *

De varkenshaas omwikkeld met zoute spek smaakt heerlijk bij de zelfgemaakte zoete stoofpeertjes

Indische pastei met kip (pastei tutup)
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 30 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Een heerlijke ovenschotel met kip, wortel en erwtjes onder een laagje puree op basis van het recept van mijn schoonmoeder.

Mini pavlova met fruit
  • Nagerecht
  • 25 min + 1 uur oventijd + 30 min afkoelen
  • 24 stuks
  • *

Lekker als toetje voor de kerst of bij een high tea: mini pavlova met zoete mascarpone en vers fruit. Met maar een paar ingrediënten heb je een super feestelijk nagerecht op tafel staan.

Omeletrolletjes met feta en walnoten
  • Tussendoortjes
  • 10 min + 5 min + 5 min
  • 8 stuks
  • *

Lekkere gezonde omeletrolletjes met rode bieten hummus en feta, heerlijk als lunch of hapje! En bovendien koolhydraatarm

Kijkje in de keuken - september
  • 07-10-2021
  • 1 reactie
  • Sandra

In dit maandoverzicht van de maand september krijg je een kijkje achter de schermen, zie je wat er te vieren was, welke nieuwe recepten er binnenkort online komen en deel ik nieuwe producten en leuke restaurant tips!