Witlofbootjes met tonijn
Heerlijke witlofschuitjes gevuld met een romige tonijn salade en kappertjes. Een lekker knapperig en fris tussendoortje.
ingrediënten
Bereiding
-
Haal 8 grote bladeren voorzichtig van de witlof af zonder dat ze scheuren.
-
Vervolgens snijd je het overgebleven deel heel fijn in reepjes.
-
Meng de tonijn uit blik met de mayonaise. Snijd de rode ui heel fijn. Schep vervolgens de kappertjes en rode ui door de tonijn heen.
-
Schep ook de witlof reepjes en eventueel een snuf zout en peper er doorheen. Verdeel het mengsel over de witlof bootjes en top af met wat verse peterselie.
-
Lekker als tussendoortje of als bijgerecht.
-
Tip: Ook lekker om er nog een knapperig groen appeltje heel fijn doorheen te snijden.

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.