Krokante tacoschelpen gevuld met een heerlijk gekruid gehaktmengsel en toppings. Een TexMex topper die bij iedereen in de smaak valt!
Makkelijk en heerlijk klassiek Italiaans voorgerecht van carpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en een heerlijke dressing
Mooi voorgerecht van verse en smaakvolle tonijn tataki met sesamkorstje van witte en zwarte sesam. Heerlijk geserveerd met komkommerlinten en avocadocrème.
Heerlijke kruidige pastaschotel uit Griekenland, ook wel pastistio genoemd, met laagjes van pasta, gehaktmengsel met oregano en kaneel en een zelfgemaakte bechamelsaus.
Een heerlijke gezonde vegan cake met blauwe bessen stukjes walnoot, in een uurtje klaar!
Heerlijk toetje van gekarameliseerde bananen met ijs en chocolade, een leuke variant op de klassieke crème brûlée
Een smaakvolle Marokkaanse dip op basis van aubergine en tomaat. Lekker als voorgerecht of als bijgerecht.
Heerlijke appeltaart met een zachte mascarpone-vanille vulling en appels met walnoten. Probeer ook eens deze originele appeltaart.
Geniet lekker van een goed gevuld pitabroodje met een romige koolsalade, tomaatjes en falafel balletjes
Maak deze heerlijke ovenschotel met pasta en romige prei met een krokante kruidenkorst. Een recept dat niet alleen heel erg lekker smaakt maar ook vriendelijk is voor je portemonnee inclusief 3 lekkere tips tegen voedselverspilling. Dat smaakt extra lekker!
Makkelijke appeltaart van de bakplaat met zoete appeltjes, rozijnen, amandel en saffraan
Truffels van chocolate chip cookies met witte chocolade en roze en witte muisjes, leuk om te serveren bij een babyshower of om cadeau te doen
Een heerlijk tapasgerecht met garnalen, knoflook en naar smaak chilipeper. Dit Spaanse basis gerecht is lekker als borrelhapje.
Krokant gegrilde broodjes met knoflook en een heerlijke topping van gegrilde courgette en mozzarella
Een heerlijke lactosevrije pasta met room, champignons, lente ui en spekjes.
Heerlijke luchtige biscuittaart met een vulling van karamel botercrème en stukjes stroopwafel, een prachtige traktatie voor een verjaardag of feestje.
Hoe kies je ingrediënten met een lage footprint? In deze blog geven we je tips welke opties er zijn om steeds duurzamer te koken en eten.
Heerlijk spaans nagerecht van een romige vla met citroen en kaneel onder een krokant gebrand laagje suiker
Een lekker koolhydraatarm gerecht op basis van courgette. Lekker als lunch, bijgerecht of lichte avondmaaltijd
Heerlijke kruidige aubergines uit de oven geserveerd met frisse yoghurt en granaatappelpitjes
Dunne plakjes zalm met een bolletje roomkaas met citroen en dille gegarneerd met zelfgemaakte croutons
Een heerlijke vegan tosti met hummus, kaas, champignons, olijven en zongedroogde tomaten.
Ijskoude taartjes in een muffinvormpje gemaakt met room, pure chocolade en frambozen met een bodem van Bastogne