Taco’s met gehakt
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Krokante tacoschelpen gevuld met een heerlijk gekruid gehaktmengsel en toppings. Een TexMex topper die bij iedereen in de smaak valt!

Klassieke carpaccio
  • Voorgerecht
  • 10 min
  • 4 personen
  • *

Makkelijk en heerlijk klassiek Italiaans voorgerecht van carpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en een heerlijke dressing

Tonijn tataki met sesamkorstje
  • Voorgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • *

Mooi voorgerecht van verse en smaakvolle tonijn tataki met sesamkorstje van witte en zwarte sesam. Heerlijk geserveerd met komkommerlinten en avocadocrème.

Griekse pasticcio
  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 45 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Heerlijke kruidige pastaschotel uit Griekenland, ook wel pastistio genoemd, met laagjes van pasta, gehaktmengsel met oregano en kaneel en een zelfgemaakte bechamelsaus.

Vegan cake met bessen
  • Tussendoortjes
  • 15 min + 45 min
  • 10 personen
  • *

Een heerlijke gezonde vegan cake met blauwe bessen stukjes walnoot, in een uurtje klaar!

Banaan brûlée
  • Nagerecht
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Heerlijk toetje van gekarameliseerde bananen met ijs en chocolade, een leuke variant op de klassieke crème brûlée

Zaalouk (auberginesalade)
  • Hapjes en snacks
  • 1 uur
  • 4 personen
  • *

Een smaakvolle Marokkaanse dip op basis van aubergine en tomaat. Lekker als voorgerecht of als bijgerecht.

Appeltaart met mascarpone
  • Bakrecept
  • 1 uur 10 min + 50 min oventijd
  • 10 personen
  • *

Heerlijke appeltaart met een zachte mascarpone-vanille vulling en appels met walnoten. Probeer ook eens deze originele appeltaart.

Broodje falafel
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 stuks
  • *

Geniet lekker van een goed gevuld pitabroodje met een romige koolsalade, tomaatjes en falafel balletjes

Budget en verspillingsvrije pastaschotel met romige prei
  • 27-09-2021
  • 0 reacties
  • Sandra

Maak deze heerlijke ovenschotel met pasta en romige prei met een krokante kruidenkorst. Een recept dat niet alleen heel erg lekker smaakt maar ook vriendelijk is voor je portemonnee inclusief 3 lekkere tips tegen voedselverspilling. Dat smaakt extra lekker!

Plaattaart met appel
  • Bakrecept
  • 1 uur + 40 min oventijd
  • 12 stukken
  • *

Makkelijke appeltaart van de bakplaat met zoete appeltjes, rozijnen, amandel en saffraan

Chocolade truffels met muisjes
  • Hapjes en snacks
  • 25 min + 1 uur opstijven
  • 15 stuks
  • *

Truffels van chocolate chip cookies met witte chocolade en roze en witte muisjes, leuk om te serveren bij een babyshower of om cadeau te doen

Garnalen in knoflook (gambas al ajillo)
  • Voorgerecht
  • 15 min
  • 2 schaaltjes
  • *

Een heerlijk tapasgerecht met garnalen, knoflook en naar smaak chilipeper. Dit Spaanse basis gerecht is lekker als borrelhapje.

Bruschetta’s met courgette
  • Hapjes en snacks
  • 25 min
  • 12 stuks
  • *

Krokant gegrilde broodjes met knoflook en een heerlijke topping van gegrilde courgette en mozzarella

Romige lactosevrije pasta met champignons
  • Hoofdgerecht
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Een heerlijke lactosevrije pasta met room, champignons, lente ui en spekjes.

Stroopwafeltaart
  • Bakrecept
  • 50 min + 35 min oventijd
  • 10 personen
  • *

Heerlijke luchtige biscuittaart met een vulling van karamel botercrème en stukjes stroopwafel, een prachtige traktatie voor een verjaardag of feestje.

5 tips voor gerechten met een lage footprint
  • 20-09-2021
  • 0 reacties
  • Charlotte

Hoe kies je ingrediënten met een lage footprint? In deze blog geven we je tips welke opties er zijn om steeds duurzamer te koken en eten.

Crema catalana
  • Nagerecht
  • 30 min
  • 4 stuks
  • *

Heerlijk spaans nagerecht van een romige vla met citroen en kaneel onder een krokant gebrand laagje suiker

Koolhydraatarme courgettekoekjes
  • Bijgerecht
  • 30 min
  • 6 stuks
  • *

Een lekker koolhydraatarm gerecht op basis van courgette. Lekker als lunch, bijgerecht of lichte avondmaaltijd

Aubergines met granaatappel en yoghurt
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 40 min oventijd
  • 4 stuks
  • *

Heerlijke kruidige aubergines uit de oven geserveerd met frisse yoghurt en granaatappelpitjes

Zalmcarpaccio met roomkaas
  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Dunne plakjes zalm met een bolletje roomkaas met citroen en dille gegarneerd met zelfgemaakte croutons

Vegan tosti met hummus
  • Lunch recept
  • 5 min + 5 min
  • 2 personen
  • *

Een heerlijke vegan tosti met hummus, kaas, champignons, olijven en zongedroogde tomaten.

Mini ijstaartjes stracciatella
  • Nagerecht
  • 30 min + 6 uur
  • 12 stuks
  • *

Ijskoude taartjes in een muffinvormpje gemaakt met room, pure chocolade en frambozen met een bodem van Bastogne

Stokbroodje kruidenboter nachos
  • Hapjes en snacks
  • 15 min + 15 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Een combinatie van nacho’s en borrelbrood uit de oven bestaande uit dunne plakjes stokbrood met kruidenboter gegratineerd met kaas