Salade met carpaccio en truffeldressing

Met deze feestelijke en snelle carpaccio salade tover je een instant smile tevoorschijn bij je tafelgenoten!

Voorgerecht 20 min

ingrediënten

voor 4 personen

Voor de dressing

Benodigdheden

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Kook de eieren ca. 10 minuten. Snijd of trek ondertussen de carpaccio in kleine stukjes en rooster de sneetjes brood in de broodrooster. Snijd ook de zongedroogde tomaat en de eieren in kleinere stukken. Snijd vervolgens de sneetjes brood in kleine croutons of feestelijke sterren.

    Meng voor de dressing de truffelmayonaise met een klein scheutje citroensap.

  2. Verdeel de sla over 2 borden en leg de carpaccio, het ei en de zongedroogde tomaat erop. Maak het gerecht af met de broodcroutons en pijnboompitten. Besprenkel met wat truffeldressing.

Heeft het gesmaakt?
227 stemmen Bedankt voor je stem!