Sinterklaas fudge
Deze leuke fudge met pepernoten en strooigoed is binnen een paar minuten klaar en leuk voor op pakjesavond
ingrediënten
Materiaal
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Verwarm de gecondenseerde melk op een laag vuur in een pannetje. Maak blokjes van de chocolade, voeg een voor een toe en laat langzaam smelten. Als alles goed is opgenomen giet je het mengsel in een schaal bekleed met bakpapier.
-
Strijk de bovenzijde recht en verdeel de pepernoten, chocolade, schuimpjes en topping er over. Let op, als de fudge nog te warm is, smelt de chocolade versiering.
-
Laat de fudge minimaal 2 uur opstijven in de koelkast. Snijd er daarna met een scherp mes chunks van. Bewaar de fudge in de koelkast.

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!