Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Sinterklaas fudge

Deze leuke fudge met pepernoten en strooigoed is binnen een paar minuten klaar en leuk voor op pakjesavond

Ingrediënten

Bereiding

 Verwarm de gecondenseerde melk op een laag vuur in een pannetje. Voeg de chocolade toe in blokjes en laat langzaam smelten. Als alles goed is opgenomen giet je het mengsel in een schaal bekleed met bakpapier.

 Strijk de bovenzijde recht en verdeel de pepernoten, chocolade, schuimpjes en topping er over. Let op, als de fudge nog te warm is smelt de chocolade versiering. Laat de fudge minimaal 2 uur opstijven in de koelkast. Snijd er daarna met een scherp mes chunks van. Bewaar de fudge in de koelkast.

sinterklaas-fudge

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×