Sinterklaas fudge

Deze leuke fudge met pepernoten en strooigoed is binnen een paar minuten klaar en leuk voor op pakjesavond

Bakrecept 15 min + 2 uur afkoelen

ingrediënten

voor 12 blokjes

Materiaal

Bereiding

  1. Verwarm de gecondenseerde melk op een laag vuur in een pannetje. Maak blokjes van de chocolade, voeg een voor een toe en laat langzaam smelten. Als alles goed is opgenomen giet je het mengsel in een schaal bekleed met bakpapier.

  2. Strijk de bovenzijde recht en verdeel de pepernoten, chocolade, schuimpjes en topping er over. Let op, als de fudge nog te warm is, smelt de chocolade versiering.

  3. Laat de fudge minimaal 2 uur opstijven in de koelkast. Snijd er daarna met een scherp mes chunks van. Bewaar de fudge in de koelkast.

Heeft het gesmaakt?
213 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!