Romige vegan pasta carbonara

Een échte Italiaanse klassieker, maar dan 100% plantaardig. Spaghetti met een romige saus en kokos bacon.

Hoofdgerecht 25 min + 3 uur rusttijd

ingrediënten

voor 4 personen

Kokosbacon:

Romige saus:

Bereiding

  1. Doe de groentemix, romige saus en de doperwten bij de spaghetti in de pan en roer het goed door elkaar. Verdeel de spaghetti over de borden en garneer met de kokos bacon. Eet smakelijk!

Heeft het gesmaakt?
15 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Lenna Omrani

Mijn doel is genieten en het creëren van een gelukkig en gebalanceerd leven met als basis plantaardige producten. Dit zie je ook terug in al mijn vegan recepten.

Uit onze shop

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!