Vegetarische clubsandwich

Heerlijk lunchen met deze vegetarische clubsandwich. Gemaakt met een champignon omelet, truffelmayonaise, kaas en avocado

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks

Bereiding

Snijd de champignons in plakjes en de bieslook fijn. Klop de eieren los met de bieslook en wat peper en zout.

Verhit een bakpan met wat olie of boter en bak hierin de champignons. Voeg vervolgens het eimengsel toe en bak hiervan een omelet. Snijd de omelet door de helft.

Rooster de sneetjes brood en snijd de avocado en tomaat in plakjes. Neem een sneetje brood en besmeer dit met wat truffelmayonaise. Leg hier vervolgens de omelet op, wat plakjes tomaat en wat sla. Leg hier een tweede boterham op en beleg deze met een plakje kaas, de helft van de avocado en wat sla. Maak af met de derde boterham en zet vast met een cocktailprikker.

Herhaal dit voor de tweede sandwich en serveer met wat naturel chips.

9 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Hilde

Dol op lekker koken en eten, met name met een gezonde twist. Zo wil ik laten zien dat gezond eten helemaal niet zo moeilijk is, maar vooral ook heel lekker en leuk.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!