Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Zelf roerei maken

Hoe maak je zelf roerei? Met deze makkelijke stappen heb je binnen paar minuten een lekkere scrambled eggs op tafel staan. Perfect voor de lunch of ontbijt!

Ingrediënten

Bereiding

 Doe de eieren in een kom en voeg de room toe. Voeg ook een snuf peper en zout toe. Klop met een garde in een paar keer los. Verhit 1 eetlepel boter of margarine in een koekenpan. Schenk het eiermengsel er in en laat een paar seconden stollen en schep dan met een houten spatel het ei van de buitenste rand naar binnen.

 Schep een paar keer goed door tot het mengsel licht gestold is maar wel nog romig, dit duurt ongeveer een minuutje. Roer dan de rest van de boter of margarine door het roerei en voeg de bieslook toe.

 Voeg eventueel nog zalm, stukjes tomaat of paprika, kaas of gebakken spekjes toe aan de scrambles eggs. Serveer wat krokante toast bij het roerei.

roer-ei

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddenstoelensoep, jachtschotel, of een quiche met pompoen bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddenstoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

×