Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Vlees

Bekijk hier verschillende vlees recepten om te koken, bakken, braden of stoven zoals varkensrolletjes, runderstoof, gehaktballen, biefstuk, spaghetti bolognese, varkenshaas of jachtschotel.

Puntpaprika met gehakt
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 10 min oventijd
  • 4 stuks
  • **

Puntpaprika's uit de oven gevuld met een gehakt en gegratineerd met mozzarella, een lekkere koolhydraatarme lunch of lekker met rijst als hoofdgerecht

Salade met geitenkaas
  • Salades
  • 20 min + 5 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Heerlijke frisse salade met tomaatjes, appel geserveerd met een warme plak geitenkaas en gegarneerd met krokante spekjes

Garnalen met chorizo van de bakplaat
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 2-3 personen
  • *

Deze bakplaat vol groenten, chorizo en garnalen heeft een Spaans tintje door de kruidige marinade met gerookte paprika

Hamrolletjes met asperges
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 5 min oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Klassiek Hollands gerecht met een leuke twist; hamrolletjes met witte asperges gegratineerd met kaas en geserveerd met ei

Lasagne met witte asperges
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 40 min oventijd
  • 3-4 personen
  • **

Witte asperges met ham zijn een gouden combi, zeker in deze romige aspergelasagne met bechamelsaus met pesto

Marokkaanse gehaktballetjes in tomatensaus
  • 45 min
  • 2-3 personen
  • **

Heerlijke kruidige Marokkaanse gehaktballetjes in een smaakvolle tomatensaus met hierin gestolde eieren, lekker met couscous!

Pizza shoarma met puntpaprika
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 15 oventijd
  • 2 personen
  • *

Lekker snacken in het weekend met deze pizza met shoarma, puntpaprika en knoflooksaus

Bladerdeegtaartje met ei
  • Lunch
  • 15 min + 20 min oventijd
  • 4 stuks
  • **

Super snel en simpel recept voor bij het paasontbijt van bladerdeeg met spek en ei uit de oven

Gehaktschotel met hete bliksem
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 20 min oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Een heerlijke combinatie van een kruidig gehaktmengsel onder een laag van aardappelpuree met appel

Chili con carne
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • **

Dit recept voor chili con carne met gehakt, bonen en rijst maak je zonder pakjes en zakjes en is super simpel om zelf te maken

Cannelloni met asperges en geitenkaas
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 15 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Heerlijk lenterecept van groene asperges opgerold in lasagnevellen onder een romige geitenkaassaus en een topping van krokante croutons

Gevulde champignons bolognese
  • Hapjes
  • 45 min
  • 10-15 stuks
  • **

In dit recept wordt de bekende bolognesesaus gebruikt als vulling voor champignons, een heerlijk hapje of bijgerecht!

Italiaanse groentesoep
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4-6 porties
  • **

Deze Italiaanse tomatensoep bevat veel groenten en gehaktballetjes met pesto

Pizza krans met salami
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 20 min
  • 1 krans
  • **

Deze krans met pizzavulling is een leuke variant van pizza, gevuld met salami, mozzarella, champignons en paprika

Ovenschotel met romige spruitjes
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Spruitjes in een romige saus van roomkaas met spekjes onder een laagje aardappelpuree uit de oven

Pasta met bloemkool en spekjes
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Pasta met geroosterde bloemkool en gebakken spekjes in een lekkere romige witte saus

Gazpacho met meloen
  • Voorgerecht
  • 15 min + 1 uur wachten
  • 4-6 personen
  • *

Een lekkere koude gazpacho soep met een lichtzoete en frisse smaak van meloen en munt, een perfecte amuse.

Boerenkool risotto
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • **

Met boerenkool kun je veel variëren, zoals met deze heerlijke romige boerenkool risotto met krokante salami

Burrito's van kool
  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 15 min oventijd
  • 6 burrito's
  • **

Deze Mexicaanse ovenschotel met burrito’s is gemaakt met koolbladeren gevuld met een kruidig gehaktmengsel en is tevens koolhydraatarm

Lasagne met courgette
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 30 min oventijd
  • 3 personen
  • **

Makkelijke basis lasagne met laagjes kruidige gehaktsaus en plakjes gegrilde courgette

Gnocchi roerbak met broccoli
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2-3 personen
  • **

Licht krokant gebakken gnocchi uit de pan met broccoli, spekjes en champignons

Tonkatsu (japanse schnitzel)
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 2 personen
  • **

Makkelijk recept voor krokant gebakken varkensschnitzels met een friszure tonkatsu saus en een heerlijke koolsalade

Gevulde courgette met pizza topping
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 stuks
  • *

Deze courgettebootjes zijn gevuld met pizza toppings zoals mozzarella en salami, ideaal als lichte maaltijd of lekkere lunch

Ovenschotel met gehakt en zoete aardappelpuree
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 20 oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Een lekker kruidig gehaktmengsel onder een laagje zoete aardappelpuree gegratineerd in de oven

Bladerdeeg hapjes met ham en kaas
  • Hapjes
  • 15 min + 22 min oventijd
  • 5 stuks
  • **

Ham en kaas is een klassieke combinatie en heerlijk in deze bladerdeegpakketjes.

ovenschotels

Deze ovenschotels zijn lekker, handig (zeker voor de volgende dag) en makkelijk om te maken. Of je nu zoekt naar een ovenschotel met pasta, rijst of aardappels, je vind ze hier allemaal. Mijn persoonlijke favoriet is de pastaschotel en gehaktballetjes of eentje met een lekkere gegratineerd laagje aardappelpuree.

×