Vlees recepten

Vlees recepten

Wil je een vleesgerecht op tafel zetten? Je kunt alle kanten op: vlees kun je bakken, braden, grillen, koken, stoven en stomen. Je maakt er bijvoorbeeld gehaktballen van, hamburgers, een stoofpotje of bolognesesaus. Of maak eens rendang of babi pangang. De opties zijn oneindig!

Ovenschotel met gehakt en aardappel
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 30 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Probeer deze heerlijke ovenschotel met aardappel, gehakt, prei en champignons. Dit gemakkelijke recept is perfect voor een doordeweekse avondmaaltijd en zit boordevol smaak. De ovenschotel is eenvoudig te bereiden en bevat enkel basisingrediënten die gemakkelijk verkrijgbaar zijn.

Tortellini met verse spinazie
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Maak je volgende diner een hit met dit heerlijke tortellini en spinazie gerecht! Perfect gebakken spek en romige pestosaus. Geef je kookkunsten een boost met dit verrukkelijke Italiaans geïnspireerde gerecht: tortellini met verse spinazie. Kaasachtig, warm, vers en vol van smaak.

Club sandwich
  • Lunch recept
  • 15 min
  • 2 stuks
  • *

Deze klassieke club sandwich met getoast brood, kaas, kipfilet en tomaat is een echte topper. Het is een hartige sandwich die perfect is voor een stevige lunch of een lichte avondmaaltijd. Tip: probeer eens aioli in plaats van mayonaise

Paksoi recept met noedels
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Heerlijke paksoi roerbak met teriyakisaus geserveerd met noedels, champignons en kip of vega stukjes uit de wok.

Hollandse traybake met aardappel
  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 25 min oventijd
  • 3 personen
  • *

In 10 minuten doe je alle voorbereidingen voor deze makkelijke traybake met aardappels, bloemkool en wortel. Lekker met een frisse yoghurtdip met munt.

Spruitjestaart
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 40 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Maak eens een quiche met spruitjes en (vegetarische) spek. Een lekkere en originele manier om spruitjes te eten.

Aardappeltortilla met chorizo
  • Bijgerecht
  • 25 min + 30 min oventijd
  • 2
  • *

Spaanse aardappeltortilla uit de oven met chorizo en erwtjes, onmisbaar bij een tapasavond!

Pasta met gehakt en pesto
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Heerlijke pasta pesto met gehakt, spinazie en tomaat. Lekker met mozzarella en pijnboompitjes. Super eenvoudig en snel te bereiden.

Bifteki met feta
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 6 stuks
  • *

Probeer eens deze lekkere Griekse gehaktballen met feta

Ovenschotel met kip en broccoli
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 40 min oventijd
  • 3 personen
  • *

Ben je op zoek naar een heerlijke ovenschotel die snel en gemakkelijk te maken is? Kijk dan niet verder dan dit recept met sappige kip, broccoliroosjes en smaakvolle kruiden - allemaal samenkomend in een maaltijd die in slechts 30 minuten voorbereiding klaar is.

Bladerdeegpakketjes met spinazie en spekjes
  • Bijgerecht
  • 20 min + 15 min oventijd
  • 6 stuks
  • *

Serveer deze heerlijke snacks van bladerdeeg gevuld met spinazie, ricotta en spek als hapje of als avondmaaltijd met een salade.

Romige pasta met prei
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 3 personen
  • *

Aanrader: tagliatelle met gebakken prei, champignons, spekjes en Parmezaanse kaas. Een heerlijk en snel pastagerecht waar je van smult.

Rode kool ovenschotel
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 30 min oventijd
  • 3 personen
  • *

Heerlijke winterse ovenschotel met laagjes gekruid gehakt, rode kool met appel en smeuïge aardappelpuree uit de oven.

Wrap rolletjes met serranoham
  • Hapjes en snacks
  • 15 min + 1 uur opstijven
  • 14 stuks
  • *

Deze rolletjes van wortel wraps zijn de perfecte hapjes tijdens een tapas maaltijd. De vulling bestaat uit avocado, serranoham en pijnboompitten.

Avocado pasta
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Maak zelf deze romige pasta op basis van avocadosaus met (vega)spekjes en tomaatjes. Een heerlijk en makkelijk pastagerecht.

Garnalen met chorizo van de bakplaat
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 3 personen
  • *

Deze bakplaat vol groenten, chorizo en garnalen heeft een Spaans tintje door de kruidige marinade met gerookte paprika.

Gezonde ovenschotel
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 30 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Deze ovenschotel bevat lekker veel groenten, zoete aardappel en stukjes kip in een lekkere volkorensaus. Vullend, voedzaam en lekker.

Carpaccio wraps
  • Hapjes en snacks
  • 20 min + 1 uur wachttijd
  • 18 stuks
  • *

Gezellig borrelhapje van tortilla wraps met carpaccio, Parmezaanse kaas en pesto. Ook lekker als lunch.

Lamsrack met kruidenkorst
  • Hoofdgerecht
  • 1 uur 30 min
  • 4 personen
  • *

Maak indruk met dit kerstrecept van lamsracks met een groene kruidenkorst, gepofte zoete aardappel en spruiten

Gehaktballetjes uit de oven
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 25 min oventijd
  • 3 personen
  • *

Zelfgemaakte gehaktballetjes in tomatensaus met een italiaanse twist van mozzarella en basilicum uit de oven, lekker bij de pasta of wat brood.

Roerbak met kip, groenten en pindasaus
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Makkelijke roerbak met stukjes (vega) kip, paprika en sugersnaps geserveerd met pindasaus en rijst. 

Witlofstamppot met appel
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Heerlijke winterse stamppot met gebakken spekjes en zoete appel

Mini beef wellington
  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 20 min oventijd
  • 3 personen
  • *

Deze makkelijke 1 persoons variant op de beef wellington met varkenshaas en spek is ideaal voor de kerst.

Spruitjes stamppot
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 3 personen
  • *

Met dit lekkere recept voor spruitjesstamppot, spek en appel lust iedereen spruitjes.