Wil je een vleesgerecht op tafel zetten? Je kunt alle kanten op: vlees kun je bakken, braden, grillen, koken, stoven en stomen. Je maakt er bijvoorbeeld gehaktballen van, hamburgers, een stoofpotje of bolognesesaus. Of maak eens rendang of babi pangang. De opties zijn oneindig!
Supermakkelijke traybake uit de oven van kruidige plakken pompoen, paprika en geitenkaas met een (vegetarisch) worstje.
Maak deze leuke borrelplank in de vorm van een kerstboom, leuk om te serveren op een kerstborrel of vooraf bij een diner
Deze hartige rolletjes met een klassieke flammkuchen vulling van spek en ui is een perfect borrelhapje of snack
Super simpel, maar het blijft een fantastisch lekker hapje van fruitige meloen omwikkeld met licht zoute parmaham. Lekker op de borrel of bij een feestje.
Lekkere opgerolde pizza met een vulling van salami, mozzarella en basilicum. Lekker als avondmaal maar ook leuk als hapje.
Burrata is een soort zachte bol mozzarella die perfect combineert in deze herfstsalade met vijgen en noten
Een broodje hamburger op klassieke wijze, maar dan wel zelfgemaakt met heerlijke toppings zoals uitgebakken spek, tomaat en augurk. Lekker met homemade hamburgersaus.
Deze prikkers met Italiaanse ingrediënten vormen een gezellig borrelhapje of starter van je diner
Klassiek recept voor romige Italiaanse spaghetti carbonara met spekjes, eieren en Parmezaanse kaas
Waan je in Spanje met deze pittige pastasalade met chorizo, manchego kaas en olijven.
Een gezonde(re) en koolhydraatarme variant van de spaghetti carbonara op basis van courgette en magere spekjes.
Heerlijke licht krokante wraps met een vulling van kruidig gehakt, kaas en maïs. Lekker als lunch of makkelijke en snelle avondmaaltijd.
Maak zelf deze makkelijk te bereiden glutenvrije burgers. Ze zijn heerlijk gekruid en hebben een stevige bite. Lekker met verse toppings.
Dit makkelijke recept is ideaal als je wat minder budget hebt. Vanaf €1,97 p.p. kook je deze kruidige rijst met kip en witte kaas. Lekker koken hoeft niet duur te zijn.
Dit kruidige eenpansgerecht is ideaal voor koken op de camping. Met maar 1 pan en slechts 6 smaakvolle ingrediënten zet je snel een heerlijk gerecht op tafel.
Stap voor stap heerlijk sappig langzaam gegaard varkensvlees maken in de BBQ of in de oven. Heerlijk op een broodje!
Het romige zusje van de populaire gazpacho: salmorejo. Een heerlijke koude Spaanse soep uit Andalusië met verse rijpe tomaten.
Met deze bagel burger heb je een heerlijk stevig ontbijt en begin je de dag goed. Ook leuk voor Vaderdag.
Deze gegrilde spiesen met biefstuk zijn lekker uit de pan of van de bbq. De salsa verde maakt het lekker fris en kruidig.
Een van de bekendste Griekse gerechten is de souvlaki. Dit recept is heerlijk van de bbq. Serveer het met tzatziki en eventueel een pitabroodje.
Hoe maak je de lekkerste spareribs? Hier vind je het recept voor een heerlijke zoete licht pittige sparerib marinade en een uitgebreide uitleg voor het bereiden van spareribs in de oven en op de barbecue
Dit stuk buikspek gemarineerd in sinaasappel en rozemarijn is het hoogtepunt van een gezellig BBQ avondje.