Recepten in 20-40 minuten

Recepten in 20-40 minuten

Recepten die binnen 20 tot 40 minuten op tafel staan. Stuk voor stuk lekkere gerechten die je nog steeds in een handomdraai klaar hebt. Je vindt hier soepen, hoofdgerechten, lunchrecepten, bakrecepten en meer.

Tofu spiesjes met groenten
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 15 min rusttijd
  • 12-18 spiesjes
  • *

Dacht jij dat een vegan BBQ ingewikkeld was? Met deze pittige tofu spiesjes met groenten is het allesbehalve saai. 100% plantaardig, voedzaam en ontzettend smaakvol, daar scoor je punten mee!

Vegan tray bake met kikkererwten
  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 25 min
  • 2 personen
  • *

Een goed gekruide traybake die je met weinig voorbereiding snel in de oven zet waar de smaken goed in elkaar kunnen trekken.

Vegan romige aardappelsalade
  • Bijgerecht
  • 15 min + 20 min kooktijd + 3 uur rusttijd
  • 4 personen
  • *

Een van de lekkerste salades op een warme zomerdag: romige aardappelsalade! Perfect voor een BBQ of zomerse avond met een groter gezelschap.

Quesadillas met gehakt
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 stuks
  • *

Heerlijke licht krokante wraps met een vulling van kruidig gehakt, kaas en maïs. Lekker als lunch of makkelijke en snelle avondmaaltijd.

Halloumi salade met gegrilde perzik
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Lekkere lichte, maar vullende vegetarische maaltijdsalade met gegrilde halloumi kaas en perzik met een frisse en kruidige dressing.

Pasta pesto met kip
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Dit lekkere en makkelijke recept met pasta en kip in een lekkere romige pestosaus moet je een keer geprobeerd hebben!

Tomatenrijst met kip
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • *

Dit makkelijke recept is ideaal als je wat minder budget hebt. Vanaf €1,97 p.p. kook je deze kruidige rijst met kip en witte kaas. Lekker koken hoeft niet duur te zijn.

Roerbak met chorizo
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Dit kruidige eenpansgerecht is ideaal voor koken op de camping. Met maar 1 pan en slechts 6 smaakvolle ingrediënten zet je snel een heerlijk gerecht op tafel.

Bloemkool spiesen met Oosterse saus
  • Bijgerecht
  • 25 min
  • 4 à 5 stuks
  • *

Heerlijk vegetarisch barbecue recept van geroosterde bloemkool aan een spies geserveerd met een Oosters sausje en sesamzaadjes.

Kip parmezaan met pasta uit 1 pan
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 2 personen
  • *

Dit eenpansgerecht met pasta, kip en Parmezaanse kaas heeft een lekkere krokante topping en is een makkelijk recept met weinig afwas.

Sperziebonen salade met feta
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Lekkere en frisse salade met sperziebonen, feta en croutons op smaak gebracht met een heerlijke balsamico dressing

Traybake balsamico rode biet
  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 20 min oventijd
  • 2-3 personen
  • *

Een traybake met zoete rode ui en bietjes in balsamico met linzen, appel en walnoten. Met weinig voorbereiding en af toe door roeren zet je in 30 minuten een heerlijke en makkelijke maaltijd op tafel.

Quinoa salade met cherrytomaatjes
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Heerlijke voedzame salade op basis van quinoa met groenten en feta. Deze makkelijke salade is zowel lauwwarm als koud lekker.

Zoete aardappel spies van de BBQ
  • Bijgerecht
  • 20 min + 10 min grillen
  • 5 stuks
  • *

Lekkere geroosterde zoete aardappel aan een spies,. Een ideaal vegetarisch en vullend gerecht van de barbecue. Lekker met een sausje om in te dippen.

Lactosevrije cakejes
  • Bakrecept
  • 10 min + 25 min
  • 8 stuks
  • *

Maak lekkere smeuïge cakejes, maar dan lactosevrij. Extra lekker door het vleugje vanille.

Couscous salade met feta
  • Bijgerecht
  • 30 min
  • 6 personen
  • *

Deze vegetarische salade met couscous, walnoten en geroosterde paprika combineert perfect met de feta en walnoten.

Caesar salade
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • *

Het lekkerste recept voor de klassieke caesar salade, maak het zelf! Met zelfgemaakte dressing en krokante knoflook croutons. Optioneel met ansjovis, dit kun je ook weglaten.

Wrap kip teriyaki
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 stuks
  • *

Makkelijke maaltijd van wraps gevuld met Oosterse kip in teriyaki saus met komkommer, mango en cashewnoten.

Gevulde bbq portobello’s met perzik
  • Bijgerecht
  • 25 min
  • 4 stuks
  • *

Grote gevulde champignons met geitenkaas, perzik en walnoot. Een heerlijk vegetarisch gerecht van de BBQ.

Vegetarische tortellini ovenschotel
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 10 min oventijd
  • 2 personen
  • *

Een heerlijke Italiaanse ovenschotel vol met groenten, een beetje pittig en met romige gesmolten mozzarella. En dat allemaal vanaf €2,64,- per persoon. Lekker toch?

Scones
  • Ontbijt recept
  • 15 min + 12 min oventijd
  • 12 stuks
  • *

Zachte Engelse broodjes die niet mogen ontbreken bij het ontbijt of de high tea

Broodje pulled jackfruit met bbq-saus
  • Hoofdgerecht
  • 18 min + 7 min oventijd
  • 4 broodjes
  • *

Een heerlijk fast food broodje van jackfruit met de structuur van kip en een heerlijke rokerige bbq smaak. Om je vingers bij af te likken.

Monchou taart
  • Bakrecept
  • 25 min + opstijven
  • 10 à 12 personen
  • *

Heerlijke klassieke taart met een krokante bodem van Bastognekoeken, romige monchou vulling en kersen als topping.

Kip Hawaï wraps
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 6 stuks
  • *

Kip met ananas is een heerlijke combinatie en al helemaal op een wrap. Extra lekker door de barbecuesaus en kaas. In 35 minuten gemaakt.