Iedere maand geef ik je een update met wat ik allemaal heb meegemaakt, welke foodpost ik heb ontvangen en welke hotspots ik heb ontdekt. Daarnaast kun je altijd in een overzicht lezen welke gerechten die maand het meest populair waren.
Op vrijdag 22 juni was er een Bloggers ontbijt voor Brabanders georganiseerd door VisitBrabant en BrabantCelebratesFood, uiteraard in Brabant. Samen met mijn collega blogger Jaimy ging ik naar het prachtige pand van [email protected], waar kunstenaars samen komen. Het was een onwijs indrukwekkend pand met veel industriële invloeden. Daarom was het ook erg fotogeniek!
In juni hadden we een aantal mooie zomerse dagen en daar hebben we van genoten. Ik bezocht een aantal events en we vierde Payo’s verjaardag. Kortom een heerlijk maandje, kijk mee…
In de maand mei was het heerlijk weer en dat uitte zich in gezellige BBQ avondjes en etentjes. Ook kreeg ik lekkere ijskoude foodpost en maakte ik voor het eerst zelf pulled pork. Kijk mee:
In deze blog deel ik de winnaar van de #TOPYOURTUC challenge en geef ik nog 10 lekkere ideetjes om je TUC te beleggen. Welke is jouw favoriet ?
In deze blog deel ik heel veel lekkere toppings voor je TUC, zowel van mijzelf als mijn Insiders. Want zij zijn de afgelopen tijd flink aan de slag gegaan met lekkere ideeën om TUC te toppen. Alle creaties vind je terug op social media onder #TOPYOURTUC.
Mocht je het nog niet gehoord of gelezen hebben? Eind maart 2018 komt een nieuw LeukeRecepten magazine in de winkels te liggen. Dit is de tweede uitgave die weer bomvol staat met meer dan 70 heerlijke recepten.
Vandaag is Eric jarig! Hoewel hij dit liever niet groots viert wil ik dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Ik heb daarom een aantal lekkere verjaardagshapjes bedacht voor een gezellig feestje!
Afgelopen donderdag was het zo ver! Ik was uitgenodigd voor de opening van de vernieuwde HEMA in Tilburg met een heel nieuw foodconcept. Heel nieuwsgierig ging ik samen met Eric op pad.
Tijdens de Princes Insiders actie zijn er heel veel lekkere dingen gemaakt door mijn insiders en door mezelf. In deze derde en laatste blog deel ik weer een lekker receptje met tonijn met jullie én de winnaar!
Wie mij volgt heeft het vast al gezien of gelezen: we zijn verhuisd! Een paar maanden geleden was het zo ver en gingen we over naar ons nieuwe huis dat op dat moment nog verbouwd werd. Het was een hectische tijd maar het huis én de keuken is klaar en kunnen nu genieten! Kijk mee in mijn nieuwe keuken en werkruimte.
De tijd van het jaar is weer aangebroken waarbij de food festivals beginnen. Dagen en avonden lang vol met gezelligheid, streetfood, foodtrucks, muziek en lekkere drankjes. In dit overzicht kun je precies zien welk festival op welke datum plaats zal vinden.
Zoals jullie wellicht hebben gezien en gehoord ligt het LeukeRecepten magazine nu alweer een paar weken in de winkels. Ik heb al heel veel leuke reacties ontvangen en ook op social media verschillende gerechten voorbij zien komen uit mijn magazine.
Yes, eindelijk is het zo ver. Het LeukeRecepten magazine ligt in de winkels! Super trots en blij ben ik met het resultaat.
6 november was het eindelijk zover! De lancering van Het Quaker ontbijtboek. En dat vierden we samen groots met ongeveer 100 bloggers en fans die hebben meegewerkt aan het boek met de allerlekkerste ontbijtjes van Nederland.
Twijfel jij wel eens of zo’n maaltijd box iets voor jou is? Dan heb ik goed nieuws! Ik mag namelijk 25 enthousiaste bezoekers van LeukeRecepten blij maken met een gratis HelloFresh Box.
Naast een lekker hapje houd ik uiteraard ook van een lekker drankje. Dus toen ik de vraag kreeg van Bart en Caroline van Cocktailicious om een aantal van hun cocktails te komen proeven voor in hun nieuwe boek zei ik daar natuurlijk ja op.
Normaal gesproken deel ik in het begin van de maand altijd mijn maandoverzicht met wat ik allemaal heb gedaan en gegeten. Maar deze keer een iets andere versie, want we zijn 27 mei namelijk getrouwd! En omdat het grootste gedeelte van het maandoverzicht hiermee gevuld zou zijn heb ik besloten om een overzicht te maken van onze huwelijksdag.
Wellicht was het je al opgevallen, onze vernieuwde LeukeRecepten website staat inmiddels 2 weken online! Afgelopen zomer hebben we de eerste schetsen gemaakt en daarna is Onstuimig verder gegaan met de uitwerking en de realisatie van de site.
Struin jij altijd verschillende markten en winkeltjes af naar bijzondere en lekkere delicatessen? Zoals potjes salted caramel, lime olijven, vijgenjam, bijzondere kaasjes en noem maar op. Dan is de FoodWeLove box iets voor jou!
Het leek me een leuk idee om een jullie eens een kijkje te geven achter de schermen bij LeukeRecepten. Want ik ben inmiddels al ruim 4 jaar bezig. Destijds ben ik deze site als hobby begonnen omdat ik graag wilde weten hoe je een website bouwt en omdat ik graag kook natuurlijk. En hoe leuk is het om deze 2 dingen te combineren en jullie ook nog eens te inspireren met nieuwe recepten.
Tapas is al jaren erg populair in Nederland. Shapas daarentegen nog niet, maar daar gaat verandering in komen! Shapas zijn kleine hapjes gecombineerd met sherry. Omdat sherry zo veelzijdig is kun je deze wijn makkelijk combineren met lastige ingrediënten zoals olijven, ansjovis en sterke smaken.
Op verschillende blogs zag ik de Food Confessions Tag voorbij komen waarin je verteld over je 10 meest vreemde eetgewoontes. Leonie van gewoonwateenstudentjesavondseet heeft deze tag bedacht en het leek me leuk om deze ook in te vullen. In het begin dacht ik dat ik de 10 niet zou halen maar voor dat ik het wist stond mijn papier vol! Nou, hier komen ze dan:
Eind maart was ik samen met een klein twinigtal foodbloggers te gast in Leeuwarden voor een Friese foodtour. Hier lees je wat ik allemaal beleefde in het eerste deel van deze foodtour, nu gaan we verder met deel 2:
Eind maart was ik samen met een klein twinigtal foodbloggers te gast in Leeuwarden voor een Friese foodtour. Ik, als zuiderling, kom bijna nooit in het noorden van het land dus ik was erg benieuwd wat er daar allemaal te beleven en te proeven viel, en dat was niet niks! Zo aten we er Fryske bapao broodjes, reisde we rond in een bus met een kalf en een kip en sloten we de dag af met gebakken stierenballen!