Glühwein maken

Maak zelf deze lekkere en verwarmende gluhwein met kruiden zoals kaneel en anijs met sinaasappel en citroen

Drankjes 20 min

ingrediënten

voor 1 kan

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Boen de sinaasappel en citroen schoon en snijd in plakjes.

  2. Verwarm de wijn maar breng niet aan de kook, anders verdampt de alcohol. Zet het vuur uit en laat de glühwein nog 15 minuten staan zodat de smaken goed intrekken.

  3. Verdeel de glühwein daarna over glaasjes.

Heeft het gesmaakt?
8 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!