Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Bietenstamppot

Heerlijke winterse combinatie van rode bieten, geitenkaas en appel

Ingrediënten
1 kilo aardappelen (kruimig)
50 gr boter
1 appel, geschild en in stukjes
100 ml warme melk
Pot 680 gr rode bieten
Peper en zout
125 gr geitenkaas
Rookworst voor 4 personen
 
Bereiding
Schil de aardappelen en kook ze in 20 minuten gaar. Giet ze af en stamp ze fijn. Roer de boter en melk er door zodat er een smeuige puree ontstaat. Verwarm de rode bieten en roer ze door de puree. Schep als laatste de appel en geitenkaas er door en breng op smaak met wat peper en zout. Verwarm de rookworst volgens de verpakking en serveer samen met de bietenstamppot. 
 

Sandra

Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk!

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×