Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Bimi pakketjes met paprika

Super leuk bijgerecht voor het kerstdiner van lekkere groente pakketjes van bimi en paprika, dat wordt uitpakken en smullen!

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks
Benodigdheden

Bereiding

 Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de paprika in reepjes. Meng de olijfolie met een snuf peper, zout, tijm en geperste knoflook.

 Maak kleine pakketjes van ca. 3 paprikareepjes en 1 of 2 steeltjes bimi. Bind bij elkaar met rolladetouw en maak er een strikje in. Leg de bimi pakketjes in een grote ovenschaal of op een bakplaat met bakpapier en besprenkel met de kruidige olie.

 Bak de bimi pakketjes ca. 15 tot 20 minuten in de oven.

bimi-pakketjes

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Salade recepten

Vind hier diverse recepten voor heerlijke salades. Van salade met kip tot vegetarische salade en pastasalade. Maak heerlijke combinaties met verschillende ingrediënten bijvoorbeeld geitenkaas, noten, druiven, tomaat, kip, appel, biefstuk, pasta of garnalen. Een salade kan gegeten worden als maaltijdsalade of is lekker als bijgerecht of als makkelijke lunch!

×