Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Bimi pakketjes met paprika

Super leuk bijgerecht voor het kerstdiner van lekkere groente pakketjes van bimi en paprika, dat wordt uitpakken en smullen!

Ingrediënten
Benodigdheden

Bereiding

 Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de paprika in reepjes. Meng de olijfolie met een snuf peper, zout, tijm en geperste knoflook.

 Maak kleine pakketjes van ca. 3 paprikareepjes en 1 of 2 steeltjes bimi. Bind bij elkaar met rolladetouw en maak er een strikje in. Leg de bimi pakketjes in een grote ovenschaal of op een bakplaat met bakpapier en besprenkel met de kruidige olie.

 Bak de bimi pakketjes ca. 15 tot 20 minuten in de oven.

bimi-pakketjes

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Gezonde recepten

Verzameling met makkelijke en gezonde recepten die niet alleen goed voor je zijn maar ook vooral lekker en leuk! Want gezond hoeft echt niet saai of minder smakelijk te zijn. En deze recepten bevatten bovendien veel groenten, vezels, vitamines en voedzame ingredienten, precies wat jij nodig hebt. Van gezonde ovenschotels tot ontbijtjes en verantwoorde snacks.

×

 Tip! 

Bestel nu het LeukeRecepten kookboek!

Met meer dan 100 leuke en makkelijke recepten! Prijs: €20,99