Bruschetta’s met asperges
Krokante bruschetta's met gegrilde groene asperges op een laagje roomkaas met pesto. Extra lekker met wat extra Parmezaanse kaas en verse basilicum.
25 M
Ingrediënten
Voor stuks
-
1 ciabatta brood
-
1 teen knoflook
-
150 gr roomkaas
-
2 eetlepels pesto
-
50 gr parmezaan
-
verse basilicum
-
100 gr groene aspergetips
Materiaal
-
Grillpan
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Snijd het brood in plakken en besmeer met olijfolie. Grill de broodjes aan beide kanten in een (grill)pan licht krokant. Wrijf daarna in met de teen knoflook.
-
Bestrijk de aspergetips lichtje smet olie en grill ze 3 minuutjes in de pan.
-
Meng de roomkaas met de pesto.
-
Besmeer de bruschetta’s met de romige pesto. Beleg met de gegrilde groene asperges.
-
Rasp er wat Parmezaanse kaas over en bestrooi met wat basilicum.
Heeft het gesmaakt?
20 stemmen
Ook lekker