Bruschetta’s met asperges

Krokante bruschetta's met gegrilde groene asperges op een laagje roomkaas met pesto. Extra lekker met wat extra Parmezaanse kaas en verse basilicum.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks
Materiaal

Bereiding

Snijd het brood in plakken en besmeer met olijfolie. Grill de broodjes aan beide kanten in een (grill)pan licht krokant. Wrijf daarna in met de teen knoflook.

Bestrijk de aspergetips lichtje smet olie en grill ze 3 minuutjes in de pan.

Meng de roomkaas met de pesto.

Besmeer de bruschetta’s met de romige pesto. Beleg met de gegrilde groene asperges.

Rasp er wat Parmezaanse kaas over en bestrooi met wat basilicum.

12 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!