Couscous salade met feta
Deze vegetarische salade met couscous, walnoten en geroosterde paprika combineert perfect met de feta en walnoten.
30 M
Ingrediƫnten
Voor personen
-
400 gr couscous
-
1 blokje groentebouillon
-
1 komkommer
-
200 gr feta
-
250 gr geroosterde paprika
-
100 gr walnoten ( ongezouten )
-
scheut olijfolie
-
1 eetlepel honing
-
Bosje verse munt
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Verhit een hoeveelheid water (zie verpakking couscous) in een pan en breng aan de kook. Los het bouillonblokje er in op.
-
Zet het vuur uit en voeg de couscous toe en roer door. Doe de deksel op de pan en laat 5 minuten wellen. Roer dan door met de vork.
-
Snijd ondertussen de komkommer, paprika en munt in stukjes en de feta in blokjes.
-
Klop de honing los met de olijfolie en voeg een snufje peper en zout toe en roer door de couscous.
-
Schep ook de groenten, munt en walnoten door de couscous. Doe als laatste de feta er bij en serveer lauwwarm of koud.
-
Heerlijke salade als bijgerecht voor bij de bbq.
Heeft het gesmaakt?
1160 stemmen
Ook lekker