Couscous salade met feta

Deze vegetarische salade met couscous, walnoten en geroosterde paprika combineert perfect met de feta en walnoten.

Bijgerecht 30 min

ingrediënten

voor 6 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verhit een hoeveelheid water (zie verpakking couscous) in een pan en breng aan de kook. Los het bouillonblokje er in op.

  2. Zet het vuur uit en voeg de couscous toe en roer door. Doe de deksel op de pan en laat 5 minuten wellen. Roer dan door met de vork.

  3. Snijd ondertussen de komkommer, paprika en munt in stukjes en de feta in blokjes.

  4. Klop de honing los met de olijfolie en voeg een snufje peper en zout toe en roer door de couscous.

  5. Schep ook de groenten, munt en walnoten door de couscous. Doe als laatste de feta er bij en serveer lauwwarm of koud.

  6. Heerlijke salade als bijgerecht voor bij de bbq.

Heeft het gesmaakt?
1126 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!