Crostini met brie en rode biet

Heerlijke combi van knapperig brood met warme brie en rode biet

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks

Bereiding

 Verwarm de oven op 200 graden. Snijd het stokbrood in plakken of stukken. Beleg met een plak brie. Snijd de rode bieten in stukken en schep om met een snuf tijm en verdeel op de brie. Hak de walnoten grof en bestrooi de broodjes hiermee. Verwarm ze 10 minuutjes in de oven tot de brie begint te smelten. Knijp er nog een beetje honing over en eet ze bij voorkeur lauwwarm.

68 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.