Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Crostini met brie en rode biet

Heerlijke combi van knapperig brood met warme brie en rode biet

Ingrediënten
  • 1 stuk brie a 200 gram
  • 1 stokbrood
  • 2 rode bieten voorgekookt
  • 2 eetlepels gehakte walnoten
  • Snuf tijm
  • Kneep honing

Bereiding
Verwarm de oven op 200 graden. Snijd het stokbrood in plakken of stukken. Beleg met een plak brie. Snijd de rode bieten in stukken en schep om met een snuf tijm en verdeel op de brie. Hak de walnoten grof en bestrooi de broodjes hiermee. Verwarm ze 10 minuutjes in de oven tot de brie begint te smelten. Knijp er nog een beetje honing over en eet ze bij voorkeur lauwwarm.

Beoordeling (53 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel
3 x boerenkool
  • Hoofdgerecht
Italiaanse boerenkoolstamppot
  • Hoofdgerecht
Boerenkoolquiche
  • Hoofdgerecht
Quesadilla’s met rode biet en boerenkool

Ovenschotels

Deze ovenschotels zijn lekker, handig (zeker voor de volgende dag) en makkelijk om te maken. Of je nu zoekt naar een ovenschotel met pasta, rijst of aardappels, je vind ze hier allemaal. Mijn persoonlijke favoriet is de pastaschotel en gehaktballetjes of eentje met een lekkere gegratineerd laagje aardappelpuree.

Lasagne met courgette
Ovenschotel met gehakt en zoete aardappelpuree
Kip Parmezaan
Aubergine ovenschotel met geitenkaas
Cannelloni met spinazie en zalm