![Gevulde bbq portobello’s met perzik](https://www.leukerecepten.nl/app/uploads/2016/08/Gevulde-bbq-portobellos-met-perzik-h.png)
Gevulde bbq portobello’s met perzik
Grote gevulde champignons met geitenkaas, perzik en walnoot. Een heerlijk vegetarisch gerecht van de BBQ.
25 M
Ingrediënten
Voor stuks
-
4 portobello’s
-
200 gr verse geitenkaas
-
2 eetlepels honing
-
1 perzik
-
30 gr walnoten
-
Snuf tijm
-
Snuf peper en zout
Materialen
-
Aluminium bakjes
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Meng de geitenkaas met de honing, peper, zout en tijm.
-
Hak de walnoten grof schep ¾ door de geitenkaas.
-
Verdeel het mengsel over de portobello’s en leg ze in de aluminium bakjes.
-
Snijd de perzik in stukjes en druk in de geitenkaas. Bestrooi met de rest van de walnoten.
-
Zet de bakjes ca. 10 min. op de bbq (afhankelijk van de temperatuur) tot de portobello’s gaar zijn.
Heeft het gesmaakt?
191 stemmen
Bedankt voor je stem!
Ook lekker
3x lekkere Barbecue recepten