Ga naar de inhoud
Gevulde bbq portobello’s met perzik

Gevulde bbq portobello’s met perzik

Grote gevulde champignons met geitenkaas, perzik en walnoot. Een heerlijk vegetarisch gerecht van de BBQ.

25 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.
Vegetarisch recept Koolhydraat arm recept

Ingrediënten

Voor stuks

  • 4 portobello’s
  • 200 gr verse geitenkaas
  • 2 eetlepels honing
  • 1 perzik
  • 30 gr walnoten
  • Snuf tijm

  • Snuf peper en zout

Materialen

  • Aluminium bakjes

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Meng de geitenkaas met de honing, peper, zout en tijm.


  2. Hak de walnoten grof schep ¾ door de geitenkaas.


  3. Verdeel het mengsel over de portobello’s en leg ze in de aluminium bakjes.


  4. Snijd de perzik in stukjes en druk in de geitenkaas. Bestrooi met de rest van de walnoten.


  5. Zet de bakjes ca. 10 min. op de bbq (afhankelijk van de temperatuur) tot de portobello’s gaar zijn.