Gevulde bbq portobello’s met perzik
Grote gevulde champignons met geitenkaas, perzik en walnoot. Een heerlijk vegetarisch gerecht van de BBQ.
25 M
Ingrediënten
Voor stuks
-
4 portobello’s
-
200 gr verse geitenkaas
-
2 eetlepels honing
-
1 perzik
-
30 gr walnoten
-
Snuf tijm
-
Snuf peper en zout
Materialen
-
Aluminium bakjes
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Meng de geitenkaas met de honing, peper, zout en tijm.
-
Hak de walnoten grof schep ¾ door de geitenkaas.
-
Verdeel het mengsel over de portobello’s en leg ze in de aluminium bakjes.
-
Snijd de perzik in stukjes en druk in de geitenkaas. Bestrooi met de rest van de walnoten.
-
Zet de bakjes ca. 10 min. op de bbq (afhankelijk van de temperatuur) tot de portobello’s gaar zijn.
Heeft het gesmaakt?
192 stemmen
Ook lekker