Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Gevulde bbq portobello’s met perzik

Grote gevulde champignons met geitenkaas, perzik en walnoot, een heerlijk vegetarisch gerecht van de BBQ

Ingrediënten
Materialen

Bereiding

 Meng de geitenkaas met de honing, peper, zout en tijm. Hak de walnoten grof schep ¾ door de geitenkaas. Verdeel het mengsel over de portobello’s en leg ze in de aluminium bakjes.

 Snijd de perzik in stukjes en druk in de geitenkaas. Bestrooi met de rest van de walnoten. Zet de bakjes ca 10 min op de bbq (afhankelijk van de temperatuur) tot de portobello’s gaar zijn.

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×