Gevulde bbq portobello’s met perzik
Grote gevulde champignons met geitenkaas, perzik en walnoot. Een heerlijk vegetarisch gerecht van de BBQ.
ingrediënten
Materialen
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Meng de geitenkaas met de honing, peper, zout en tijm.
-
Hak de walnoten grof schep ¾ door de geitenkaas.
-
Verdeel het mengsel over de portobello’s en leg ze in de aluminium bakjes.
-
Snijd de perzik in stukjes en druk in de geitenkaas. Bestrooi met de rest van de walnoten.
-
Zet de bakjes ca. 10 min. op de bbq (afhankelijk van de temperatuur) tot de portobello’s gaar zijn.

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!