Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Gevulde bbq portobello’s met perzik

Grote gevulde champignons met geitenkaas, perzik en walnoot, een heerlijk vegetarisch gerecht van de BBQ

Ingrediënten
Materialen

Bereiding

 Meng de geitenkaas met de honing, peper, zout en tijm. Hak de walnoten grof schep ¾ door de geitenkaas. Verdeel het mengsel over de portobello’s en leg ze in de aluminium bakjes.

 Snijd de perzik in stukjes en druk in de geitenkaas. Bestrooi met de rest van de walnoten. Zet de bakjes ca 10 min op de bbq (afhankelijk van de temperatuur) tot de portobello’s gaar zijn.

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddenstoelensoep, jachtschotel, of een quiche met pompoen bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddenstoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

×