Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Gevulde bbq portobello’s met perzik

Grote gevulde champignons met geitenkaas, perzik en walnoot, een heerlijk vegetarisch gerecht van de BBQ

Ingrediënten
Materialen

Bereiding

 Meng de geitenkaas met de honing, peper, zout en tijm. Hak de walnoten grof schep ¾ door de geitenkaas. Verdeel het mengsel over de portobello’s en leg ze in de aluminium bakjes.

 Snijd de perzik in stukjes en druk in de geitenkaas. Bestrooi met de rest van de walnoten. Zet de bakjes ca 10 min op de bbq (afhankelijk van de temperatuur) tot de portobello’s gaar zijn.

Sandra

Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Tip: bestel nu ook mijn LeukeRecepten kookboek!

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×