Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Gevulde bbq portobello’s met perzik

Grote gevulde champignons met geitenkaas, perzik en walnoot, een heerlijk vegetarisch gerecht van de BBQ

Ingrediënten
  • 4 portobello’s
  • 200 gr verse geitenkaas
  • 2 eetlepels honing
  • 1 perzik
  • 30 gr walnoten
  • Snuf tijm
  • Snuf peper en zout
Materialen
  • Aluminium bakjes

Bereiding
Meng de geitenkaas met de honing, peper, zout en tijm. Hak de walnoten grof schep ¾ door de geitenkaas. Verdeel het mengsel over de portobello’s en leg ze in de aluminium bakjes.

bbq_portobello_01.jpg
bbq_portobello_02.jpg
bbq_portobello_03.jpg

Snijd de perzik in stukjes en druk in de geitenkaas. Bestrooi met de rest van de walnoten. Zet de bakjes ca 10 min op de bbq (afhankelijk van de temperatuur) tot de portobello’s gaar zijn.

Beoordeling (60 stemmen)
Bewaar
E-mail
Print, by
Deel

Salades

Vind hier diverse recepten voor heerlijke salades. Een salade is snel, makkelijk, fris en gezond. Maak heerlijke combinaties met verschillende ingrediënten bijvoorbeeld geitenkaas, noten, druiven, tomaat, kip, appel, biefstuk, pasta of garnalen. Een salade kan gegeten worden als maaltijdsalade of is lekker als bijgerecht bij een stukje vlees of vis.

Thaise quinoa salade
Perzik salade met krokante geitenkaas
Mexicaanse pastasalade met mais
Salade met falafel en mango
Kip teriyaki salade
Print met
×