Gevulde bbq portobello’s met perzik

Grote gevulde champignons met geitenkaas, perzik en walnoot. Een heerlijk vegetarisch gerecht van de BBQ.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks
Materialen

Bereiding

Meng de geitenkaas met de honing, peper, zout en tijm.

Hak de walnoten grof schep ¾ door de geitenkaas.

Verdeel het mengsel over de portobello’s en leg ze in de aluminium bakjes.

Snijd de perzik in stukjes en druk in de geitenkaas. Bestrooi met de rest van de walnoten.

Zet de bakjes ca. 10 min. op de bbq (afhankelijk van de temperatuur) tot de portobello’s gaar zijn.

152 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Uit onze shop

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!