Gevulde champignons uit de oven

Een aanrader om je etentje mee te starten; grote gevulde champignons met pesto, kaas en pijnboompitten.

Voorgerecht 30 min

ingrediënten

voor 4 personen

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Boen de champignons schoon en haal de stelen er uit.

  2. Snipper het sjalotje en de champignonstelen fijn, verhit de olijfolie in een pannetje en bak 2 minuten aan en breng op smaak met peper en zout. Schep als het vocht grotendeels verdampt is het mengsel uit het pannetje in een kom.

  3. Rooster de pijnboompitten in een pannetje in ongeveer 2 minuten bruin. Voeg de pesto, kaas en pijnboompitten toe aan het kommetje met de champignonstelen en roer goed door.

  4. Schep in elke champignon een schep van het mengsel en zet ze in een schaaltje 10 minuten in de oven.

Heeft het gesmaakt?
786 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Uit onze shop

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!