Halloumi salade met gegrilde perzik

Lekkere lichte, maar vullende vegetarische maaltijdsalade met gegrilde halloumi kaas en perzik met een frisse en kruidige dressing.

Hoofdgerecht 30 min

ingrediënten

voor 2 personen

Dressing

Benodigdheden

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verhit de grillpan en besmeer met een beetje olie. Grill de groene aspergetips 3 minuutjes. Haal ze uit de pan en grill vervolgens de in plakjes gesneden halloumi. Bak vervolgens ook de partjes perziken in de grillpan tot ze mooie strepen hebben.

  2. Verdeel de sla over 2 borden.

  3. Laat de kikkererwten uitlekken en meng met de sla.

  4. Verdeel hier de gegrilde asperges en in partjes gesneden cherrytomaat over.

  5. Voeg vervolgens ook de partjes gegrilde perzik en halloumi toe.

  6. Garneer de halloumi salade met wat pecannoten.

  7. Meng de ingrediënten voor de dressing door elkaar en besprenkel de halloumi salade hiermee.

Heeft het gesmaakt?
167 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!