Halloumi salade met gegrilde perzik
Lekkere lichte, maar vullende vegetarische maaltijdsalade met gegrilde halloumi kaas en perzik met een frisse en kruidige dressing.
30 M
Ingrediƫnten
Voor personen
-
225 gr halloumi kaas
-
2 perziken
-
Handje pecannoten
-
75 gr veldsla
-
100 gr groene asperges tips
-
150 gr kikkererwten
-
10 cherrytomaatjes
Dressing
-
2 eetlepels olijfolie
-
1 snuf komijn
-
1 eetlepel citroensap
-
peper en zout
Benodigdheden
-
Grillpan
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Verhit de grillpan en besmeer met een beetje olie. Grill de groene aspergetips 3 minuutjes. Haal ze uit de pan en grill vervolgens de in plakjes gesneden halloumi. Bak vervolgens ook de partjes perziken in de grillpan tot ze mooie strepen hebben.
-
Verdeel de sla over 2 borden.
-
Laat de kikkererwten uitlekken en meng met de sla.
-
Verdeel hier de gegrilde asperges en in partjes gesneden cherrytomaat over.
-
Voeg vervolgens ook de partjes gegrilde perzik en halloumi toe.
-
Garneer de halloumi salade met wat pecannoten.
-
Meng de ingrediƫnten voor de dressing door elkaar en besprenkel de halloumi salade hiermee.
Heeft het gesmaakt?
172 stemmen
Ook lekker