Halloumi salade met gegrilde perzik

Lekkere lichte maar vullende vegetarische maaltijdsalade met gegrilde halloumi kaas, perzik en een frisse en kruidige dressing

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen
Dressing
Benodigdheden

Bereiding

 Verhit de grillpan en besmeer met een beetje olie. Grill de groene aspergetips 3 minuutjes. Haal ze uit de pan en grill vervolgens de in plakjes gesneden halloumi. Bak vervolgens ook de partjes perziken in de grillpan tot ze mooie strepen hebben.

 Verdeel de sla over 2 borden. Laat de kikkererwten uitlekken en meng met de sla. Verdeel hier de gegrilde asperges en in partjes gesneden cherrytomaat over. Voeg vervolgens ook de partjes gegrilde perzik en halloumi toe. Garneer de halloumi salade met wat pecannoten.

 Meng de ingrediënten voor de dressing door elkaar en besprenkel de halloumi salade hiermee.

79 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.