Ga naar de inhoud
Griekse stokbroodjes met tzatziki

Griekse stokbroodjes met tzatziki

Lekker als lunch of als hapje: een krokant geroosterd broodje met komkommer en tzatziki en toppings

25 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.
Vegetarisch recept

Ingrediënten

Voor stuks

  • 1 stokbrood
  • 8 eetlepels tzatziki saus
  • 50 gr fetakaas
  • 8 zongedroogde tomaten
  • 8 linten komkommer
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 8 olijven
  • Snuf peper

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd het stokbrood dwars doormidden en snijd deze in schuine stukken. Je kunt natuurlijk ook gewoon plakjes snijden. Bestrijk het brood met een beetje olie. Verhit een grillpan en rooster de broodjes iets krokant.


  2. Beleg de broodjes met een schep tzatziki en een lint komkommer. Bestrooi met feta. Snijd de olijven en gedroogde tomaten in stukjes en verdeel hierover. Maak het af met een snuf zwarte peper.


  3. Serveer de Griekse bruschetta’s direct.