Ga naar de inhoud
Griekse stokbroodjes met tzatziki

Griekse stokbroodjes met tzatziki

Lekker als lunch of als hapje: een krokant geroosterd broodje met komkommer en tzatziki en toppings

25 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.
Vegetarisch recept

Ingrediƫnten: Griekse stokbroodjes

Voor stuks

  • 1 stokbrood
  • 8 eetlepels tzatziki saus
  • 50 gr fetakaas
  • 8 zongedroogde tomaten
  • 8 linten komkommer
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 8 olijven
  • Snuf peper

Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding: Griekse stokbroodjes

  1. Snijd het stokbrood dwars doormidden en snijd deze in schuine stukken. Je kunt natuurlijk ook gewoon plakjes snijden. Bestrijk het brood met een beetje olie. Verhit een grillpan en rooster de broodjes iets krokant.


  2. Beleg de broodjes met een schep tzatziki en een lint komkommer. Bestrooi met feta. Snijd de olijven en gedroogde tomaten in stukjes en verdeel hierover. Maak het af met een snuf zwarte peper.


  3. Serveer de Griekse bruschetta’s direct.


  4. Bekijk hier ook het recept voor zelfgemaakte tzatziki, want zelfgemaakt is toch het lekkerst.