Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Italiaanse boerenkoolstamppot

Hollandse boerenkoolstamppot met pesto en gedroogde tomaatjes

Ingrediënten

Bereiding

 Zet een grote pan met water op het vuur. Voeg de aardappels toe en de boerenkool en kook deze 20 minuten. Giet daarna af en stamp deze samen met de mascarpone, pesto, peper en zout fijn.

 Schep de gedroogde tomaatjes er door. Verwarm ondertussen de rookworst volgens de verpakking. Serveer de boerenkoolstamppot met de worst, wat pijnboompitten en basilicum.

Ovenschotels

Deze ovenschotels zijn lekker, handig (zeker voor de volgende dag) en makkelijk om te maken. Of je nu zoekt naar een ovenschotel met pasta, rijst of aardappels, je vind ze hier allemaal. Mijn persoonlijke favoriet is de pastaschotel en gehaktballetjes of eentje met een lekkere gegratineerd laagje aardappelpuree.

×
+
Bewaar deze site als app-icoon op je beginscherm:
klik en kies 'Zet op beginscherm'.