Komkommer noedels met garnalen salade

Een frisse salade met zure komkommer, zoete mango en pittige garnalen. Een perfecte combi!

Hoofdgerecht 25 min

ingrediënten

voor 2 personen

Marinade:

Benodigdheden:

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Haal de komkommer door de spirelli, mocht je deze niet hebben kun je ook dunne linten snijden met een kaasschaaf of mes. Meng de ingrediënten voor de marinade door elkaar en vervolgens door de komkommerslierten. Snijd de mango in stukjes. Bak de garnalen kort in een pan met een beetje olie en bestrooi met chili naar smaak.

  2. Verdeel de rucola sla over 2 borden. Leg hier wat gemarineerde komkommer op. Verdeel wat mango en de avocado in plakjes er over. Verdeel vervolgens de pittige garnalen er over en bestrooi met wat grof gehakte cashewnoten. Druppel er eventueel nog een beetje marinade over van de komkommer.

Heeft het gesmaakt?
47 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.