Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Kruidnoten crumble

Lekker sinterklaas dessert met stoofperen en kruidnoten voor een gezellig avondje

 
Ingrediënten
150 gr kruidnoten
500 gr stoofperen uit een potje of bakje
50 gr boter
 
Materialen
4 ovenschaaltjes of 1 grote ovenschaal
 
Bereiding
Verwarm de oven op 160 graden. Snijd de peren eventueel in kleinere stukken. Smelt de boter en vet de ovenschaaltjes in. Hak of stamp de kruidnoten in grove stukjes en houd er een paar heel. Roer de gesmolten boter door de kruidnotenkruimels. Leg de stoofperen in de schaaltjes en verdeel de kruidnoten er over. Zet 20 minuten in de oven. Ook lekker met een toef slagroom of een bolletje ijs. 
 

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×