Mango friet

Lekkere en gezonde snack van in repen gesneden mango geserveerd met yoghurt en aardbeienpuree. Lekker voor kinderen, maar ook volwassenen.

Tussendoortjes 15 min

ingrediënten

voor 2 bakjes

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Pureer de aardbeien met een paar druppels citroensap tot een gladde roze massa in een keukenmachine of met de staafmixer.

  2. Schil de mango’s en snijd met een mes langs de pit het vruchtvlees er af. Probeer zo groot mogelijke stukken te maken. Snijd deze daarna in frietvorm.

  3. Vul een frietbakje of een bakje met wat yoghurt en een ander bakje met wat van de aardbeienpuree. Serveer met de mango frietjes.

  4. Tip: Maak je deze snack van tevoren klaar? Bewaar de mangofrietjes en aardbeienpuree dan afgedekt met folie in de koelkast.

Heeft het gesmaakt?
8 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!