Mango friet

Lekkere en gezonde snack van in repen gesneden mango geserveerd met yoghurt en aardbeienpuree. Lekker voor kinderen, maar ook volwassenen.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: bakjes

Bereiding

Pureer de aardbeien met een paar druppels citroensap tot een gladde roze massa in een keukenmachine of met de staafmixer.

Schil de mango’s en snijd met een mes langs de pit het vruchtvlees er af. Probeer zo groot mogelijke stukken te maken. Snijd deze daarna in frietvorm.

Vul een frietbakje of een bakje met wat yoghurt en een ander bakje met wat van de aardbeienpuree. Serveer met de mango frietjes.

Tip: Maak je deze snack van tevoren klaar? Bewaar de mangofrietjes en aardbeienpuree dan afgedekt met folie in de koelkast.

3 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Uit onze shop

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!