
Naanbrood met hummus en groenteballetjes
Naanbrood met hummus, gegrilde aubergine, groenteballetjes, snelle yoghurtdip en heerlijke korianderolie. Een vegetarisch recept dat in 25 minuten klaar is.
25 M
Ingrediƫnten
Voor personen
-
4 mini naanbroodjes ( zelfgemaakt of kant en klaar )
-
210 gr groenteballetjes
-
4 eetlepels yoghurt
-
1 eetlepel citroensap
-
peper en zout
-
verse koriander ( of peterselie )
-
1 eetlepel walnoten
-
100 gr hummus
-
1 aubergine
-
Scheutje olijfolie
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Bak de naanbroodjes af of maak ze zelf met dit naanbrood recept.
-
Snijd de aubergine in dunne plakken. Besmeer met olie en bestrooi met peper en zout. Grill ze in een grillpan.
-
Hak de koriander fijn en meng met een beetje olie.
-
Meng de yoghurt met wat citroensap en peper en zout.
-
Bak de groenteballetjes.
-
Besmeer de naanbroodjes met hummus en beleg met de gegrilde aubergine en groenteballetjes.
-
Druppel er wat yoghurt en korianderolie over.
-
Bestrooi met walnoten.
-
Tip: Probeer ook dit lekkere basisrecept voor zelfgemaakte hummus
Heeft het gesmaakt?
21 stemmen
Ook lekker