Ga naar de inhoud
Naanbrood met hummus en groenteballetjes

Naanbrood met hummus en groenteballetjes

Naanbrood met hummus, gegrilde aubergine, groenteballetjes, snelle yoghurtdip en heerlijke korianderolie. Een vegetarisch recept dat in 25 minuten klaar is.

25 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: gemiddeld.
Vegetarisch recept

Ingrediënten

Voor personen

  • 4 mini naanbroodjes ( zelfgemaakt of kant en klaar )
  • 210 gr groenteballetjes
  • 4 eetlepels yoghurt
  • 1 eetlepel citroensap
  • peper en zout
  • verse koriander ( of peterselie )
  • 1 eetlepel walnoten
  • 100 gr hummus
  • 1 aubergine
  • Scheutje olijfolie

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Bak de naanbroodjes af of maak ze zelf met dit naanbrood recept.


  2. Snijd de aubergine in dunne plakken. Besmeer met olie en bestrooi met peper en zout. Grill ze in een grillpan.


  3. Hak de koriander fijn en meng met een beetje olie.


  4. Meng de yoghurt met wat citroensap en peper en zout.


    naanbrood met groenteballetjes www.leukerecepten.nl naanbrood met groenteballetjes www.leukerecepten.nl naanbrood met groenteballetjes www.leukerecepten.nl naanbrood met groenteballetjes www.leukerecepten.nl
  5. Bak de groenteballetjes.


  6. Besmeer de naanbroodjes met hummus en beleg met de gegrilde aubergine en groenteballetjes.


  7. Druppel er wat yoghurt en korianderolie over.


  8. Bestrooi met walnoten.


  9. Tip: Probeer ook dit lekkere basisrecept voor zelfgemaakte hummus