Naanbrood met hummus en groenteballetjes

Naanbrood met hummus, gegrilde aubergine, groenteballetjes, snelle yoghurtdip en heerlijke korianderolie. Een vegetarisch recept dat in 25 minuten klaar is.

Hoofdgerecht 25 min

ingrediënten

voor 2 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Bak de naanbroodjes af of maak ze zelf met dit naanbrood recept.

  2. Snijd de aubergine in dunne plakken. Besmeer met olie en bestrooi met peper en zout. Grill ze in een grillpan.

  3. Hak de koriander fijn en meng met een beetje olie.

  4. Meng de yoghurt met wat citroensap en peper en zout.

  5. Bak de groenteballetjes.

  6. Besmeer de naanbroodjes met hummus en beleg met de gegrilde aubergine en groenteballetjes.

  7. Druppel er wat yoghurt en korianderolie over.

  8. Bestrooi met walnoten.

  9. Tip: Probeer ook dit lekkere basisrecept voor zelfgemaakte hummus

Heeft het gesmaakt?
20 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.