
Omeletrolletjes met feta en walnoten
Lekkere gezonde omeletrolletjes met rode bieten hummus en feta, heerlijk als lunch of hapje! En bovendien koolhydraatarm
10 M + 5 M + 5 M
Ingrediƫnten
Voor stuks
-
3 eieren
-
20 ml melk ( amandel )
-
scheutje olijfolie
-
snuf Zout en peper
-
40 gr fetakaas ( vegan )
-
2 handen rucola
-
3 eetlepels rode biet hummus
-
10 cherry tomaatjes
-
2 handjes walnoten
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Klop de eieren luchtig met de melk en een snufje zout en peper Verhit een koekenpan met olie en bak 2 dunne omeletten van het eimengsel. Laat de omelet afkoelen op een bord.
-
Snijd de cherry tomaatjes in 4. Bestrijk de afgekoelde omeletten met de hummus en verdeel de tomaatjes, walnoten rucola en feta erover. Rol de omeletten strak op en verpak ze in vershoudfolie. Laat minimaal 1 uur opstijven in de koelkast.
-
Snijd de omeletten in rolletjes en steek ze aan prikkertjes.
Heeft het gesmaakt?
52 stemmen
Ook lekker