Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Quesadilla’s met gehakt

Makkelijke maaltijd of lunch van krokant gebakken wraps met een vulling van gehakt en paprika.

Ingrediënten
  • 300 gr gehakt
  • 3 grote wraps
  • 3 eetlepels mais
  • 1 paprika
  • ½ theelepel paprikapoeder
  • ½ theelepel komijn
  • snuf chili
  • snuf peper en zout
  • Snuf oregano
  • handje geraspte kaas
  • jalapeno naar smaak
  • zure room

Bereiding
Rul het gehakt bruin een pan en breng op smaak met de kruiden en eventueel in stukjes gesneden jalapeno. Snijd de paprika in blokjes en bak even mee met het gehakt. Leg een wrap in een droge koekenpan. Schep ⅓ van het gehakt op een helft en schep wat mais en kaas er op.

quesadilla_gehakt_01.jpg
quesadilla_gehakt_02.jpg
quesadilla_gehakt_03.jpg

Vouw de wrap dicht en bak 2 a 3 minuten aan één zijde en draai dan om en bak ook de andere zijde licht krokant. Serveer de quesadilla met zure room. Ook lekker met salsa saus of guacamole.

Beoordeling (46 stemmen)
Bewaar
E-mail
Print, by
Deel

Salades

Vind hier diverse recepten voor heerlijke salades. Een salade is snel, makkelijk, fris en gezond. Maak heerlijke combinaties met verschillende ingrediënten bijvoorbeeld geitenkaas, noten, druiven, tomaat, kip, appel, biefstuk, pasta of garnalen. Een salade kan gegeten worden als maaltijdsalade of is lekker als bijgerecht bij een stukje vlees of vis.

Griekse panzanella salade
Mihoensalade met tofu
Kip ketjap salade
Thaise quinoa salade
Perzik salade met krokante geitenkaas
Print met
×