Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Quesadilla’s met gehakt

Makkelijke maaltijd of lunch van krokant gebakken wraps met een vulling van gehakt en paprika.

Ingrediënten
  • 300 gr gehakt
  • 3 grote wraps
  • 3 eetlepels mais
  • 1 paprika
  • ½ theelepel paprikapoeder
  • ½ theelepel komijn
  • snuf chili
  • snuf peper en zout
  • Snuf oregano
  • handje geraspte kaas
  • jalapeno naar smaak
  • zure room

Bereiding
Rul het gehakt bruin een pan en breng op smaak met de kruiden en eventueel in stukjes gesneden jalapeno. Snijd de paprika in blokjes en bak even mee met het gehakt. Leg een wrap in een droge koekenpan. Schep ⅓ van het gehakt op een helft en schep wat mais en kaas er op.

quesadilla_gehakt_01.jpg
quesadilla_gehakt_02.jpg
quesadilla_gehakt_03.jpg

Vouw de wrap dicht en bak 2 a 3 minuten aan één zijde en draai dan om en bak ook de andere zijde licht krokant. Serveer de quesadilla met zure room. Ook lekker met salsa saus of guacamole.

Beoordeling (68 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel
3 x boerenkool
  • Hoofdgerecht
Italiaanse boerenkoolstamppot
  • Hoofdgerecht
Boerenkoolquiche
  • Hoofdgerecht
Quesadilla’s met rode biet en boerenkool

Ovenschotels

Deze ovenschotels zijn lekker, handig (zeker voor de volgende dag) en makkelijk om te maken. Of je nu zoekt naar een ovenschotel met pasta, rijst of aardappels, je vind ze hier allemaal. Mijn persoonlijke favoriet is de pastaschotel en gehaktballetjes of eentje met een lekkere gegratineerd laagje aardappelpuree.

Lasagne met courgette
Ovenschotel met gehakt en zoete aardappelpuree
Kip Parmezaan
Aubergine ovenschotel met geitenkaas
Cannelloni met spinazie en zalm