Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Quesadilla’s met gehakt

Makkelijke maaltijd of lunch van krokant gebakken wraps met een vulling van gehakt en paprika.

Ingrediënten
  • 300 gr gehakt
  • 3 grote wraps
  • 3 eetlepels mais
  • 1 paprika
  • ½ theelepel paprikapoeder
  • ½ theelepel komijn
  • snuf chili
  • snuf peper en zout
  • Snuf oregano
  • handje geraspte kaas
  • jalapeno naar smaak
  • zure room

Bereiding
Rul het gehakt bruin een pan en breng op smaak met de kruiden en eventueel in stukjes gesneden jalapeno. Snijd de paprika in blokjes en bak even mee met het gehakt. Leg een wrap in een droge koekenpan. Schep ⅓ van het gehakt op een helft en schep wat mais en kaas er op.

Vouw de wrap dicht en bak 2 a 3 minuten aan één zijde en draai dan om en bak ook de andere zijde licht krokant. Serveer de quesadilla met zure room. Ook lekker met salsa saus of guacamole.

Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.

De nieuwste pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×