Roerei met zalm in glaasje

Een lekker hapje om te serveren tijdens het paasontbijt of paasbrunch van romig roerei met zalm en asperges in een glaasje

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks

Bereiding

 Grill de asperges in een grillpan met een beetje olie, ca. 3 minuten. Doe de eieren in een kom en voeg de room toe. Voeg ook een snuf peper en zout toe. Klop met een garde in een paar keer los. Verhit 1 eetlepel boter of margarine in een koekenpan. Schenk het eiermengsel er in en laat een paar seconden stollen en schep dan met een houten spatel het ei van de buitenste rand naar binnen. Schep een paar keer goed door tot het mengsel licht gestold is maar wel nog romig, dit duurt ongeveer een minuutje.

 Roer dan de rest van de boter of margarine door het roerei en voeg de bieslook toe. Schep het roerei in glaasjes en steek er 2 gegrilde asperges in en verdeel wat zalm in het midden. Garneer eventueel met wat extra bieslook. Serveer de glaasjes lauwwarm.

16 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x recepten met pompoen

Pompoenrisotto
Pompoensoep
Pompoencake

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.