Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Snelle pizza van Turks brood

Deze heerlijke pizza op basis van Turks brood met (vega)gehakt, paprika en mozzarella schuif je zo de oven in en is in 30 min klaar!

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven op 200 graden hetelucht. Bak het gehakt in een paar minuten rul, als je vega gehakt gebruikt is dit vaak niet nodig. Halveer het Turks brood door de lengte. Besmeer beide helften met een laag pizzasaus.

Snijd de paprika, ui en champignons in plakjes. Beleg de pizza met het gehakt, wat basilium en de groenten. Bestrooi met de mozzarella en bak ca. 15 minuten in de oven tot de kaas mooi gesmolten is en het brood licht knapperig. Garneer de pizza met wat extra verse basilicum.

Gebruik je vers Turks brood, houd dan een oventijd van ca. 12 minuten aan.

Snelle pizza van Turks brood

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×