Snelle pizza van Turks brood

Deze heerlijke pizza op basis van Turks brood met (vega)gehakt, paprika en mozzarella schuif je zo de oven in en is in 30 min klaar!

Hoofdgerecht 15 min + 15 min oventijd

ingrediënten

voor 2 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 200 graden hetelucht. Bak het gehakt in een paar minuten rul, als je vega gehakt gebruikt is dit vaak niet nodig. Halveer het Turks brood door de lengte. Besmeer beide helften met een laag pizzasaus.

  2. Snijd de paprika, ui en champignons in plakjes. Beleg de pizza met het gehakt, wat basilium en de groenten. Bestrooi met de mozzarella en bak ca. 15 minuten in de oven tot de kaas mooi gesmolten is en het brood licht knapperig. Garneer de pizza met wat extra verse basilicum.

  3. Gebruik je vers Turks brood, houd dan een oventijd van ca. 12 minuten aan.

Heeft het gesmaakt?
126 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!