Snelle ravioli salade

Supersnelle pastasalade met gevulde deegkussentjes, gegrilde paprika en rode pesto. Lekker als lunch of lichte avondmaaltijd.

Hoofdgerecht 15 min

ingrediënten

voor 2 personen

Bereiding

  1. Kook de ravioli gaar in een pan met water. Giet daarna af en spoel af met koud water.

  2. Rooster de pijnboompitten kort en laat afkoelen.

  3. Snijd de tomaatjes doormidden en de gegrilde paprika’s in reepjes.

  4. Rasp de Parmezaanse kaas.

  5. Meng de sla, tomaatjes, paprika, olijfolie en ravioli door elkaar. Serveer in een kom of op borden en schep de pesto in kleine hoopjes erop.

  6. Bestrooi met de geraspte kaas en de pijnboompitten

  7. Tip: deze ravioli salade is zowel lauwwarm als koud lekker.

  8. Serveer hem met wat gebakken (vega) kip en/of linzen om er een vullende maaltijdsalade van te maken.

  9. Parmezaanse kaas bevat dierlijk stremsel waardoor dit recept niet 100% vegetarisch is. Vervang de kaas voor een oude of gerijpte kaas met vegetarisch stremsel of probeer eens een veganistische kaas.

Heeft het gesmaakt?
21 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!