Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Stoofperen cheesecake trifle

Heerlijke cheesecake glaasjes met een bodem van bastogne, witte chocola en stoofperen. Ze zijn makkelijk voor te bereiden, ideaal voor de feestdagen!

Ingrediënten

Bereiding

 Kruimel de Bastogne koekjes fijn in een keukenmachine. Doe de witte chocolade in stukjes in een kom en verwarm deze au bain-marie. In een andere kom meng met een handmixer de MonChou met de Griekse yoghurt en vanillesuiker tot een glad mengsel.

 Wanneer de witte chocolade gesmolten is, spatel deze voorzichtig door het MonChou mengsel heen.

 Snijd de stoofpeertjes in kleine stukjes. Verdeel de bastogne kruimels over de glaasjes. Verdeel de helft van het cheesecake mengsel over de glaasjes en daarna de helft van de stoofpeertjes. Verdeel daarna de andere helft van het cheesecakemengsel over de glaasjes zodat je mooie laagjes krijgt. Maak af met de overgebleven stoofpeer stukjes. Zet voor minimaal 2 uur in de koelkast.

 Rooster het amandelschaafsel in een droge pan op het vuur. Schaaf een paar blokjes witte chocolade. Maak de cheesecake glaasjes af met het amandelschaafsel en de witte chocolade

stoofperen trifle

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×