Vis teriyaki van de barbecue

Lekkere pakketjes van vis met teriyaki marinade, bosuitjes en rode peper voor op de barbecue. Binnen 15 minuten liggen ze op de grill.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks
Materiaal

Bereiding

Pers de knoflook uit en meng met de teriyaki saus, honing, wokolie en soja saus. Voeg een snuf cayennepeper toe en rasp de gember er bij.

Hak de bosuitjes en rode peper in ringetjes en verdeel over de vis.

Vouw de pakketjes dicht en leg ze ongeveer 8 – 10 min. op de bbq. Controleer altijd of ze goed gaar zijn. Je kunt ze ook in de oven bereiden op 200° graden à 15 minuten.

40 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!