Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Vis teriyaki van de barbecue

Lekkere pakketjes van vis met teriyaki marinade, bosuitjes en rode peper voor op de barbecue

Ingredienten
4 stukken witvis
1 teentje knoflook
3 eetl teriyakisaus
1 eetl sojasaus
½ eetl honing
2 eetl wokolie
Snuf cayennepeper
4 cm verse gember
1 rode peper
2 bosuitjes
 
Materiaal:
Aluminiumfolie
 
Bereiding
Pers de knoflook uit en meng met de teriyakisaus, honing, wokolie en soja saus. Voeg een snuf cayennepeper toe en rasp de gember er bij . Leg ieder stuk vis op een stuk aluminiumfolie en besmeer royaal met de marinade.
 
vis teriyaki van de barbecue 01
vis teriyaki van de barbecue 01
vis teriyaki van de barbecue 01
vis teriyaki van de barbecue 01
Hak de bosuitjes en rode peper in ringetjes en verdeel over de vis. Vouw het pakketjes dicht en leg ze ongeveer 8 – 10 min op de bbq. Controleer altijd of ze goed gaar zijn. Je kunt ze ook in de oven bereiden op 200 graden a 15 minuten.

 

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×