Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Zoete aardappel stamppot

Probeer eens deze stamppot van zoete aardappels met spinazie en zachte geitenkaas, een heerlijke combinatie van verschillende smaken!

Ingrediënten

Bereiding

 Schil de zoete aardappels en snijd in grote gelijke stukken. Breng een pan water aan de kook en kook de zoete aardappels ca. 15 minuten tot ze gaar zijn. Braad ondertussen de worstjes in een koekenpan met een beetje boter of margarine. Giet de zoete aardappel af en vang wat van het kookvocht op.

 Stamp fijn de zoete aardappels fijn met een stamper en voeg een beetje boter of margarine toe en beetje bij beetje wat van het kookvocht tot de puree smeuïg is. Breng op smaak met peper en zout. Schep de spinazie erdoor tot deze iets begint te slinken. Serveer de stamppot met wat geitenkaas en nootjes er over en de worstjes er bij.

Sandra

Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Tip: bestel nu ook mijn LeukeRecepten kookboek!

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×