Mozzarella

Mozzarella is een heerlijk zacht kaasje uit Italië. Eigenlijk is het een verzamelnaam voor twee soorten verse kazen afkomstig van de waterbuffel en van de koe. Mozzarella heeft een frisse zachte smaak en is uitstekend voor pastagerechten, salades of als pizza topping.

Kleine quiche met restjes
  • Lunch
  • 25 MIN + 20 OVENTIJD
  • 2 PERSONEN
  • **

Heb je ook nog allerlei restjes in de koelkast? maak er een een lekkere quiche van!   

Plaatpizza met parmaham en pesto
  • Hoofdgerecht
  • 40 MINUTEN + 25 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Rijk belegde plaatpizza met courgette, paprika, mozzarella, parmaham en zelfgemaakte pesto

Brood met parmaham en vijg
  • Lunch
  • 10 MINUTEN
  • 8 STUKS
  • *

Verrukkelijke combinatie van parmaham, mozzarella en vijgencompote op stokbrood

Panini met mozzarella
  • Lunch
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Heerlijke zelfgemaakte Italiaanse panini met tomaat, mozzarella, balsamico en basilicum.

Pastaschotel met gehaktballen
  • Hoofdgerecht
  • 1 uur 5 min + 10 min oventijd
  • 4 personen
  • ***

Italiaanse pastaschotel met heerlijk op smaak gebrachte tomatensaus met gehaktballen en mozzarella uit de oven.

Pastaschelpen met groenten en geitenkaas
  • Hoofdgerecht
  • 40 MIN + 12 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

  Erg lekker vegetarisch recept van pastaschelpen gevuld met geitenkaas, paprika en courgette

Amusehapje met mozzarella
  • Voorgerecht
  • 15 min
  • 4 personen
  • *

Vegetarisch amuse hapje met spinazieblaadjes en pastaschelpen gevuld met mozzarella en tomaat.