Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Mozzarella

Mozzarella is een heerlijk zacht kaasje uit Italië. Eigenlijk is het een verzamelnaam voor twee soorten verse kazen afkomstig van de waterbuffel en van de koe. Mozzarella heeft een frisse zachte smaak en is uitstekend voor pastagerechten, salades of als pizza topping.

Amusehapje met mozzarella
  • Voorgerecht
  • 15 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • *

Vegetarisch amuse hapje met spinazieblaadjes en pastaschelpen gevuld met mozzarella en tomaat

Ravioli met mozzerella spinazie
  • Hoofdgerecht
  • 30 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • ***

Verse ravioli gevuld met proscuito en mozzarella op een bedje van spinazie

Pastaschelpen met groenten en geitenkaas
  • Hoofdgerecht
  • 40 MIN + 12 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

  Erg lekker vegetarisch recept van pastaschelpen gevuld met geitenkaas, paprika en courgette

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×