De 10 beste recepten van juli

De maand juli zit er weer op. Er kwamen weer een heleboel lekkere nieuwe recepten online, tijd voor een lijstje met de meest populaire recepten van deze maand!

De zomer is volop aan de gang, hoewel het afgelopen tijd niet echt te merken was. Het was regenachtig en fris buiten. De echte barbecue recepten ontbreken daarom in deze lijst. Maar er is wel volop lekkers te ontdekken zoals verschillende salades, pasta en Spaanse paella. En ook de poke bowl met watermeloen is een topper. Ik hoop dat augustus nog wat mooie en warme dagen voor ons in petto heeft. Wie weet kan dan de BBQ weer volop aan :)

#1 Tabouleh salade
  • Bijgerecht
  • 25 min
  • 6 personen
  • *

Heerlijke frisse salade van bulgur met citroen en peterselie. Lekker als lunch met wat pita of als of bijgerecht.

#2 Pasta all'arrabbiata
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Heerlijke spaghetti in een heerlijke licht pittige zelfgemaakte tomatensaus van roma tomaatjes en chili, lekker met Parmezaanse kaas

#3 Poké bowl met watermeloen
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 bowls
  • **

Lekker verfrissende vegan bowl met rijst, watermeloen en edamame. Ideaal op een warme zomerse dag!

#4 Frambozentaart met limoen
  • Bakrecept
  • 30 min + 30 min oventijd + 1 uur afkoelen
  • 12 personen
  • **

Verfrissende frambozentaart met limoen en pistache noten

#5 Vegan muffins met blauwe bessen
  • Bakrecept
  • 20 min oventijd + 30 min
  • 12 stuks
  • **

Deze muffins zijn helemaal vegan, lekker met blauwe bessen en een vleugje citroen

#6 Sticky bloemkool met rijst
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 30 min oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Een heerlijke maaltijd met bloemkool in de hoofdrol. Gebakken in een jasje van licht pittige sesamsaus.

#7 Spaanse paella
  • Hoofdgerecht
  • 60 min
  • 4 personen
  • **

Stap voor stap heerlijke Spaanse paella maken met kip, chorizo en garnalen, op de BBQ of op je fornuis.

#8 Mini Oreo ijstaartjes
  • Nagerecht
  • 30 min + 6 uur invriezen
  • 12 stuks
  • *

Lekker als toetje of ijskoud gebakje: ijstaartjes met Oreo gemaakt met maar 4 ingredienten!

#9 Romige zoete aardappel BBQ salade
  • Bijgerecht
  • 20 min + 1 uur afkoelen
  • 4 personen
  • *

Tover de standaard aardappelsalade voor bij de BBQ om tot een gezondere variant van zoete aardappel met een lichte maar romige yoghurt dressing.

#10 Watermeloen salade met feta
  • Bijgerecht
  • 15 min
  • 3 à 4 personen
  • *

Heerlijke zomerse salade van fris zoete watermeloen gecombineerd met zoute feta, stukjes krokante pecannoten en een lichte dressing met limoen

Bewaar
Print
Deel

Reacties

Laat je reactie achter