Pasta met zalm en spinazie

Snel en makkelijk een heerlijk pastagerecht op tafel met zalm en spinazie in een romige saus, echt een perfecte combinatie!

Hoofdgerecht 30 min

ingrediënten

voor 4 personen

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens verpakking beetgaar. Snipper ondertussen de ui en de teentjes knoflook fijn. Bak deze glazig in een grote hapjes of wokpan in een eetlepel olie.

  2. Voeg de zalm toe en bak rondom aan, steek met een spatel in stukken. Voeg dan in etappes de spinazie toe totdat deze wat geslonken is. Schenk de kookroom erbij en breng op maak met flink wat peper en zout.

  3. Halveer de tomaatjes en meng deze met de zalm en spinazie. Verwarm een paar minuten door en voeg dan de tagliatelle toe. Mix alles door elkaar en schep op borden. Bestrooi met geroosterde pijnboompitten.

Heeft het gesmaakt?
1651 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Uit onze shop

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!