Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Pasta met zalm en spinazie

Snel en makkelijk een heerlijk pastagerecht op tafel met zalm en spinazie in een romige saus

Ingrediënten
400 gr tagliatelle
250 ml kookroom
300 gr verse spinazie
300 gr zalmfilet
2 kleine uitjes
Peper en zout
1 bakje cherrytomaatjes a 250 gr
30 gr pijnboompitten, geroosterd
2 teentjes knoflook
1 eetl olijfolie
 
Bereiding
Kook de pasta volgens verpakking beetgaar. Snipper ondertussen de uien en de teentjes knoflook fijn. Bak deze glazig in een grote hapjes of wokpan. Voeg de zalm toe en bak een minuutje mee. Voeg dan in etappes de spinazie toe totdat deze wat geslonken is. Schenk de kookroom er bij en breng op maak met flink wat peper en zout. Halveer de tomaatjes en meng deze met de zalm en spinazie. Bak een paar minuten door en voeg dan de tagliatelle toe. Mix alles door elkaar en schep op borden. Bestrooi met geroosterde pijnboompitten.
 
 

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×