Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.
Vegetarisch recept met pasta, erwtjes en walnoten in een frisse en romige citroensaus
Snel een lekkere maaltijd op tafel met dit pasta recept met kip, sperziebonen in een romige rode pesto saus
Heerlijk vegetarisch pastarecept met verse pasta, kruidenroomkaas, champignons en spinazie
Lekkere vers gemaakte vegetarische pasta met een vulling van champignons en overgoten met salieboter
Lekkere goed gevulde pastaschotel met groente, ricotta, walnoten en gebakken spekblokjes.
Italiaanse maaltijdsalade met pasta, kip, mozzarella en gedroogde tomaatjes in een romige pesto dressing
Lekker culinair pasta recept voor tagliatelle met gerookte kip, spinazie en peer in een gorgonzolasaus
Echt een aanrader: gnocchi met frisse citroensaus, asperges en ontbijtspek
Een heerlijke combi van zelfgemaakte gnocchi met courgette, parmaham en parmezaanse kaas
In 35 minuten een heerlijk zomers pastagerecht met venusschelpen en cherrytomaten op tafel
Italiaanse pastaschotel met heerlijk op smaak gebrachte tomatensaus met gehaktballen en mozzarella uit de oven
Makkelijk vegetarisch pasta recept met spaghetti, olijfolie, knoflook en rode peper voor een pittige bite
Lekker pasta recept van zwarte tagliatelle met asperges en zeevruchten in een roomsausje
Snel makkelijk vegatarisch pastagerecht met tomaat, olijven en courgette
Vegetarisch amuse hapje met spinazieblaadjes en pastaschelpen gevuld met mozzarella en tomaat
Verse ravioli gevuld met proscuito en mozzarella op een bedje van spinazie
Erg lekker vegetarisch recept van pastaschelpen gevuld met geitenkaas, paprika en courgette
Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.