Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Pasta recepten

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Pasta met citroen roomsaus
  • Hoofdgerecht
  • 30 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Vegetarisch recept met pasta, erwtjes en walnoten in een frisse en romige citroensaus

Pasta met kip en rode pesto
  • Hoofdgerecht
  • 20 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • *

Snel een lekkere maaltijd op tafel met dit pasta recept met kip, sperziebonen in een romige rode pesto saus 

Pasta met spinazie en kastanjechampignons
  • Hoofdgerecht
  • 35 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Heerlijk vegetarisch pastarecept met verse pasta, kruidenroomkaas, champignons en spinazie

Ravioli met champignonvulling
  • Voorgerecht
  • 60 MIN
  • CA 20 STUKS
  • ***

Lekkere vers gemaakte vegetarische pasta met een vulling van champignons en overgoten met salieboter

Pasta met mosselen en garnalen
  • Hoofdgerecht
  • 40 MIN
  • 4 PERSONEN 
  • **

Lekkere spaghetti met garnalen en mosselen gekookt in witte wijn

Pastaschotel met courgette en spek
  • Hoofdgerecht
  • 45 MIN + 20 MIN OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Lekkere goed gevulde pastaschotel met groente, ricotta, walnoten en gebakken spekblokjes.

Pastasalade met gedroogde tomaatjes
  • Hoofdgerecht
  • 40 MIN (+ 2 UUR OVENTIJD)
  • 4 PERSONEN
  • **

Italiaanse maaltijdsalade met pasta, kip, mozzarella en gedroogde tomaatjes in een romige pesto dressing

Pasta met gerookte kip en peer
  • Hoofdgerecht
  • 30 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Lekker culinair pasta recept voor tagliatelle met gerookte kip, spinazie en peer in een gorgonzolasaus

Gnocchi met citroen en asperges
  • Hoofdgerecht
  • 30 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Echt een aanrader: gnocchi met frisse citroensaus, asperges en ontbijtspek

Lasagne met ricotta
  • Hoofdgerecht
  • 30 MIN + 45 WACHTEN + 30 OVENTIJD
  • 6 PERSONEN
  • **

Lekker recept voor lasagne met gehakt, ricotta, basilicum en veel tomaten

Gnocchi met courgette
  • Hoofdgerecht
  • 75 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • ***

Een heerlijke combi van zelfgemaakte gnocchi met courgette, parmaham en parmezaanse kaas

Spaghetti vongole met tomaat
  • Hoofdgerecht
  • 35 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

In 35 minuten een heerlijk zomers pastagerecht met venusschelpen en cherrytomaten op tafel

Pastaschotel met gehaktballen
  • Hoofdgerecht
  • 75 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • ***

Italiaanse pastaschotel met heerlijk op smaak gebrachte tomatensaus met gehaktballen en mozzarella uit de oven

Spaghetti aglio olio
  • Hoofdgerecht
  • 15 MINUTEN 
  • 4 PERSONEN
  • *

Makkelijk vegetarisch pasta recept met spaghetti, olijfolie, knoflook en rode peper voor een pittige bite

Pasta met asperges en zeevruchten
  • Hoofdgerecht
  • 30 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Lekker pasta recept van zwarte tagliatelle met asperges en zeevruchten in een roomsausje

Spaghetti tomaat en olijven
  • Hoofdgerecht
  • 20 MIN
  • 2 PERSONEN
  • *

Snel makkelijk vegatarisch pastagerecht met tomaat, olijven en courgette

Amusehapje met mozzarella
  • Voorgerecht
  • 15 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • *

Vegetarisch amuse hapje met spinazieblaadjes en pastaschelpen gevuld met mozzarella en tomaat

Ravioli met mozzerella spinazie
  • Hoofdgerecht
  • 30 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • ***

Verse ravioli gevuld met proscuito en mozzarella op een bedje van spinazie

Pastaschelpen met groenten en geitenkaas
  • Hoofdgerecht
  • 40 MIN + 12 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

  Erg lekker vegetarisch recept van pastaschelpen gevuld met geitenkaas, paprika en courgette

Spaghetti all'arrabbiata
  • Voorgerecht
  • 20 MIN
  • 4 PERSONEN
  • *

Italiaanse spaghetti all' arrabbiata met tomaatjes, knoflook en Parmezaanse kaas.

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×