Pasta recepten

Pasta recepten

Pasta heb je vaak makkelijk en snel bereid en is met veel ingrediënten te combineren. Je kunt daardoor eindeloos variëren! Pasta is warm lekker, maar ook koud in bijvoorbeeld een pastasalade. Er zijn veel soorten pasta, zoals spaghetti, penne en lasagne of gnocchi en tortellini. Je vindt hier alle pasta recepten.

Pasta met broccoli en zalmballetjes
  • Hoofdgerecht
  • 60 min
  • 4 personen
  • *

Romige pasta met broccoli en heerlijke gehaktballetjes gemaakt van zalm

Pasta met asperge en krokante zalm
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Romige pasta met groene asperges met een lekker stukje zalm met krokant korstje

Lasagne uit de pan
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 25 bakken
  • 2-3 personen
  • *

Deze lasagne met gehakt en ricotta maak je makkelijk zonder oven maar in de pan

Pasta met paprikasaus
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • *

Tagliatelle in een romige saus van gegrilde paprika en kaas, een makkelijk en lekker vegetarisch recept!

Pasta Carbonara met Chorizo
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Een twist op de klassieke pasta carbonara door de toevoeging van chorizo en yoghurt voor een spicy en frisse smaak.

Italiaanse tortelloni salade
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Geef een Italiaanse twist aan je maaltijdsalade met verse tortelloni en groene asperges gewikkeld in serranoham

Pastaschotel met bloemkool
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 10 oventijd
  • 2 - 3 personen
  • *

Romige pasta uit de oven met bloemkool en een lekker korstje van cashewnoten

Pasta met kip en mascarponesaus
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • *

Heerlijke pasta in een romige saus met blokjes kip en paprika

Pastaschotel caprese
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 20 oventijd
  • 3 personen
  • *

Alle ingrediënten van een salade caprese gecombineerd in een lekkere ovenschotel met pasta

Pasta a la Roberto
  • Hoofdgerecht
  • 50 min
  • 2 a 3 personen
  • *

Dit Italiaanse recept maakte Roberto uit Tollo voor mij tijdens onze foodtour door Abruzzo

Pompoen lasagne
  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 30 min oventijd
  • 3 personen
  • *

Heerlijke herfstige lasagne met laagjes geroosterde pompoen, spinazie en ricotta

Tagliatelle met groentesaus
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Stiekem bevat deze pasta veel groenten en is bovendien ideaal om restjes mee op te maken

Pasta met geroosterde bloemkool
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 25 oventijd
  • 3 - 4 personen
  • *

Geroosterde bloemkool is heerlijk, zeker met pasta, parmaham en kaassaus

Ovenschotel met gehaktballetjes en broccoli
  • Hoofdgerecht
  • 55 min + 20 min
  • 4 personen
  • *

Deze ovenschotel met pasta, gehaktballetjes en broccoli valt bij (bijna) iedereen in de smaak

Tortellini met ratatouille
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • *

Gevulde pasta met een heerlijke tomatensaus met lekker veel groenten. Vegetarisch en makkelijk!

Pasta ovenschotel gorgonzolasaus
  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 20 oventijd
  • 4 personen
  • *

Vegetarische ovenschotel met pasta en spinazie in een romige gorgonzolasaus

Pasta bolognese taart
  • Hoofdgerecht
  • 50 min + 35 oventijd
  • 6 personen
  • *

Serveer je pastagerecht eens op een originele manier met deze pastataart van rigatoni pasta en bolognesesaus

Caesar salade met pasta en kip
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 2 personen
  • *

Deze uitgebreide versie van de klassieke caesar salade met kip, pasta en ei is heerlijk als hoofdgerecht

Pasta met romige bloemkoolsaus
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Gezond pastarecept van volkoren spaghetti met een saus van bloemkool en knapperige serranoham

Pastaschelpen met ricotta
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 20 min oventijd
  • 2 tot 3 personen
  • *

Vegetarische gevulde cognilioni schelpen met ricotta en paprika in een tomatensaus

Pastasalade met mango
  • Lunch recept
  • 20 min
  • 3 personen
  • *

Een lekkere twist: verfrissende pastasalade met zoete mango, knapperige groenten en een smaakvolle dressing. Licht, kleurrijk en perfect voor warmere dagen.

Ravioli ovenschotel
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 20 min oventijd
  • 2-3 personen
  • *

Snelle ovenschotel met pasta deegkussentjes, tomatensaus en verschillende groenten

Italiaanse gnocchi roerbak
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Voor als je niet kunt kiezen tussen aardappels en pasta: snelle vegetarische roerbak met gnocchi en groenten. Binnen 25 minuten heb je een lekker en voedzaam gerecht op tafel.

Lasagne kip pesto
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 40 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Hartige verwennerij. Kip en courgette combineren heerlijk met romige mascarpone en pesto in deze smakelijke lasagne. Perfect voor elk moment.