Kruidige fajitas

TexMex tortilla wraps met kruidige kipreepjes (of vega stukjes) en paprika geserveerd met allerlei lekkere toppings zoals zure room, guacamole en tomaat.

Hoofdgerecht 25 min

ingrediënten

voor 2 personen

Voor bij de fajita:

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd de ui in ringen en de paprika in reepjes.

  2. Verhit een beetje olie in een koekenpan. Bak de ui en paprika hier een paar minuten in.

  3. Voeg de (vega) kipreepjes toe en de fajitakruiden en roerbak tot de kip gaar is.

  4. Verwarm ondertussen de tortilla wraps, het lekkerste is dit in een droge koekenpan kort even iets verwarmen.

  5. Serveer de wraps met de kip fajita en de andere toppings zoals de zure room, limoen, guacamole, salsa saus, cherrytomaatjes, sla en pepers erbij. Je hoeft niet alle toppings te gebruiken, maar je kunt deze naar eigen smaak kiezen.

  6. Tip: Heb je een keer wat meer tijd? Maak dan de tortilla wraps zelf met dit makkelijke recept.

Heeft het gesmaakt?
16 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!