Wraps met zoete aardappel
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 20 min oventijd
  • 6 stuks
  • *

Heerlijke vegetarische wraps gevuld met voedzame ingrediënten zoals zoete aardappels, spinazie en paprika.

Kip met sinaasappel en honing
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 45 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Kipdrumsticks met sinaasappel, honing, rozemarijn en salie uit de oven

Witte chocolademousse
  • Nagerecht
  • 30 min + 2 uur opstijven
  • 4 personen
  • *

Heerlijk witte chocolade mousse voor een bijzondere avond of een feestelijke aangelegenheid

Pistache cake
  • Bakrecept
  • 30 min + 1 uur oventijd
  • 10 personen
  • *

Heerlijke zoete cake met fijngehakte pistachenoten en een vleugje sinaasappel

Eggs benedict
  • Ontbijt recept
  • 35 min
  • 4 stuks
  • *

Lekker voor bij de Paasbrunch of gewoon tijdens de lunch: eggs benedict. Gemaakt met geroosterd brood, een gepocheerd ei, ham en Hollandaise saus.

Filodeegtaartjes met zalm
  • Hapjes en snacks
  • 20 min + 20 min oventijd
  • 9 stuks
  • *

Lekkere krokante filodeegbakjes gevuld met frisse ricotta en gerookte zalm. Een lekker hapje voor op een feestje of bij een high tea of lunch

Pastaschelpen met spinazie
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 25 min oventijd
  • 2 personen
  • *

Vegetarische pastaschotel met grote pastaschelpen (conchiglioni) gevuld met ricotta en spinazie in een heerlijke tomatensaus

Lemon rolls (citroen broodjes)
  • Ontbijt recept
  • 30 min + 25 min oventijd + 1 uur 36 min rijzen
  • 8 stuks
  • *

Kaneelbroodjes kennen we inmiddels, maar probeer ook eens deze variant voor frisse en zoete opgerolde citroenbroodjes. Ook lekker voor de paasbrunch.

Zalm met sinaasappel uit de oven
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 12 min oventijd
  • 2 personen
  • *

Wist je dat zalm heerlijk smaakt in combinatie met sinaasappel, probeer het in dit makkelijke recept uit de oven

Appel-room vlaai
  • Bakrecept
  • 1 uur 10 min + 55 min oventijd
  • 8 punten
  • *

Lekker recept voor vlaai met een knapperige bodem met banketbakkersroom en schijfjes appel en kaneel

Paasbrood vlecht
  • Ontbijt recept
  • 25 min + 1 uur 30 min rijzen + 15 min oventijd
  • 1 stuk
  • *

Met dit mooie en luchtige Paasbrood op je paastafel ben je gegarandeerd van een perfecte brunch. Het verse zelfgemaakte brood heeft een vlechtvorm en is daarom extra feestelijk voor tijdens Pasen

Vis met citroen uit de oven
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 12 min oventijd
  • 2 personen
  • *

Lekker en makkelijk recept voor vis uit de oven met de frisse smaak van citroen en peterselie, lekker met wat aardappeltjes en een salade

Wortelsalade
  • Bijgerecht
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Heerlijke frisse salade van peen julienne met pistache en granaatappel en een dressing van sinaasappel

Paas tompoucen
  • Bakrecept
  • 1 uur + 20 min oventijd + 2 uur afkoelen
  • 8 stuks
  • *

Heerlijke gele tompoucen voor Pasen, helemaal zelfgemaakt en met een vulling van room met advocaat

Vegetarische clubsandwich
  • Lunch recept
  • 30 min
  • 2 stuks
  • *

Heerlijk lunchen met deze vegetarische clubsandwich. Gemaakt met een champignon omelet, truffelmayonaise, kaas en avocado

5 x gevulde eieren
  • 21-03-2021
  • 3 reacties
  • Sandra

Gevulde eieren is een klassiek gerecht dat vaak tijdens Pasen of een feestje op tafel komt. Ze zijn vrij makkelijk te maken en er zijn veel variaties mogelijk. In deze blog laat ik zien wat voor lekkere ideetjes nog meer mogelijk zijn.

Oeuf en cocotte
  • Ontbijt recept
  • 15 min + 10 min oventijd
  • 4 stuks
  • *

Lekker en makkelijk voor de (paas)brunch: ovenschaaltjes met eieren en spinazie uit de oven, lekker om met brood uit te dippen

Carrot cake wafels
  • Bakrecept
  • 45 min
  • 8 stuks
  • *

Heerlijke wafels gebaseerd op de bekende carrotcake met geraspte wortel, rozijnen en kaneel en een romige roomkaas topping

Bladerdeegrolletjes met champignons
  • Hapjes en snacks
  • 35 min + 25 min oventijd
  • 12 stuks
  • *

Te lekker dit: krokant vegetarisch hapje van bladerdeeg opgerold met champignons en geitenkaas

Glutenvrije pannenkoeken
  • Ontbijt recept
  • 30 min
  • 10 stuks
  • *

Makkelijk te maken glutenvrije pannenkoeken op basis van havermeel en boekweitmeel.

Witlofsoep
  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Makkelijk basisrecept voor lekkere lichte en romige soep gemaakt van witlof, zonder dat deze bitter smaakt.

Citroen meringue taart
  • Bakrecept
  • 1 uur 10 min + 30 min oventijd
  • 12 personen
  • *

Klassieke en frisse lemon meringue pie met een krokante bodem, frisse vulling en zacht gebrand meringue schuim

10 x Chinese recepten
  • 13-03-2021
  • 7 reacties
  • Sandra

In deze blog vind je 10 lekkere receptjes die je normaal op de menukaart vindt van een Chinees restaurant zoals babi pangang, loempia's en bami. En nu dus makkelijk thuis te maken met deze makkelijke Chinese recepten.

Pasta met broccoli roomsaus
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Dit pasta recept is gemaakt met volkorenpasta en een romige saus van broccoli. Deze pasta met broccoli roomsaus is lekker en vrij verantwoord.