Calzone pizza wraps
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 12 min oventijd
  • 6 stuks
  • *

Snelle en gezonde(re) versie op een pizza calzone gemaakt met volkoren wraps gevuld met courgette, mozzarella en tomaat.

Bruschetta rode biet en geitenkaas
  • Hapjes en snacks
  • 15 min
  • 6 stuks
  • *

Een lekker hapje van brood belegd met zachte geitenkaas, rode biet en knapperige stukjes walnoot.

Groentetaartjes + boekreview De makkelijke Franse keuken
  • 28-04-2020
  • 2 reacties
  • Sandra

De Franse keuken staat niet bekend om zijn meeste eenvoudige recepten en bereidingswijzen. Maar met het nieuwe boek van Karin Luiten kun je op een eenvoudige wijze genieten van klassiekers uit Frankrijk in je eigen keuken. 

Gezonde mac and cheese met bloemkool
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 10 min oventijd
  • 3 a 4 personen
  • *

De klassieke Amerikaanse mac and cheese, maar dan in een gezonder jasje met een basis van volkorenpasta en een sausje van bloemkool

Gemarineerde biefstukspies
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 30 min marineren
  • 4 stuks
  • *

Lekkere sappige barbecue spiesen met stukjes gemarineerde biefstuk, paprika en champignons

Pasta met witte asperges
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Lekker romig pastagerecht van tagliatelle in een mascarpone saus met citroen en stukjes witte asperge

Bloemkoolpizza met groenten
  • Hoofdgerecht
  • 1 uur + 20 min oventijd + 1 uur rijzen
  • 2 stuks
  • *

Een heerlijk knapperige zelfgemaakte pizza met bloemkool verwerkt in het pizzadeeg die tevens glutenvrij is, met groenten en geitenkaas on top

Vegetarisch gevulde courgette met geitenkaas
  • Bijgerecht
  • 10 min + 20 min oventijd
  • 2 stuks
  • *

Vegetarisch gevulde courgette met geitenkaas, knapperige walnoten en lekkere gedroogde tomaatjes, heerlijk bijgerecht of lunch

Gevulde aubergine pakketjes uit de oven
  • 20-04-2020
  • 18 reacties
  • Sandra

Hoe leuk zijn deze groentepakketjes? Wat er precies in zit verklap ik nog niet direct. Dat lees je hieronder in mijn blog. Maar ik kan wel alvast vertellen dat ze superlekker waren en het een van mijn favoriete recepten van afgelopen tijd is!

Vegan brownies
  • Bakrecept
  • 15 min + 30 min oventijd
  • 12 stuks
  • *

Een smeuïge en gezonde vegan brownie met knapperige walnoten en stukjes chocola, 100% plantaardig en lekker!

Rood wit blauw toetje
  • Nagerecht
  • 10 min
  • 4 personen
  • *

Simpel en gezond toetje met frambozen, Griekse yoghurt, blauwe bessen en framboos om in de oranje stemming te komen. Leuk voor Koningsdag of een EK of WK bijvoorbeeld.

Asperges op klassieke wijze met ham en ei
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 2 personen
  • *

Asperges op traditionele wijze met ei, ham, aardappeltjes en botersaus inclusief tips om asperges te koken

Wortelsoep
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Makkelijk basisrecept voor een lekkere romige wortelsoep met een kruidige touch inclusief leuke variatie tips

Basisrecept pizzadeeg
  • Bijgerecht
  • 20 min + 45 min rijzen
  • 2 pizzabodems
  • *

Met dit simpele basisrecept inclusief stap voor stap video maak je snel en makkelijk je eigen pizzadeeg. De perfecte bodem voor al je pizza’s!

Paas smoothie
  • Ontbijt recept
  • 10 min
  • 2 stuks
  • *

Deze frisse smoothie is een combinatie van zoete mango en wortel, ideaal voor bij een heerlijk ontbijt of een brunch

Broodjes gevuld met ei
  • Ontbijt recept
  • 15 min + 15 min oventijd
  • 4 stuks
  • *

Leuk lunchgerecht of ontbijt recept van broodjes gevuld met ei gegratineerd met kaas uit de oven, ook leuk voor Pasen!

Croissant bake uit de oven
  • Ontbijt recept
  • 10 min + 30 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Deze ovenschaal met broodpudding van croissants is gevuld met nectarine en afgemaakt met chocolade, perfect voor een brunch!

Feestelijke Paas prikkers met scones en broodrolletjes
  • 09-04-2020
  • 0 reacties
  • Sandra

Versier je paastafel met deze mooie en lekkere prikkers van scones en broodrolletjes met mascarpone, Hero jam en fruit. In deze blog vind je beide recepten en tips om ze te maken en serveren.

Romige spinazieschotel met ei
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 20 min oventijd
  • 2 a 3 personen
  • *

Deze ovenschotel met laagjes aardappel, romige spinazie en ei is een lekkere vegetarische maaltijd!

Paas toast met abrikoos
  • Lunch recept
  • 10 min
  • 4 stuks
  • *

Deze sneetjes brood met geitenkaas en zoete topping van abrikoos en honing lijken net eieren en zijn daarom een ideaal recept voor bij de paasbrunch dat niet alleen lekker is maar er ook heel leuk uit ziet

Mango muffins
  • Bakrecept
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 12 stuks
  • *

Lekkere zoete muffins met verse stukjes mango die binnen no time klaar zijn, ook leuk voor bij de high tea.

Aspergesoep
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 personen
  • *

Heerlijk en makkelijk basisrecept voor een romige verse aspergesoep met een topping van reepjes ham en ei

Quiche met wortel
  • Lunch recept
  • 25 min + 30 min oventijd
  • 3 personen
  • *

Deze quiche is niet alleen een mooi plaatje om te zien maar hij smaakt ook nog eens heerlijk en is ideaal voor een gezellige brunch.

Omeletrolletjes met spinazie
  • Tussendoortjes
  • 25 min
  • 8 stuks
  • *

Een leuk gerecht voor een high tea of een picknick: omeletrolletjes met spinazie, gevuld met geitenkaas en pijnboompitten. Ook lekker om als lunch te eten.