Taco’s met krokante bloemkool
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 25 min oven
  • 8 stuks
  • *

Deze zachte taco’s zijn gevuld met stukjes bloemkool in een krokant jasje, avocado en tomaatjes

Gehaktschotel met hete bliksem
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 20 min oventijd
  • 2-3 personen
  • *

Een heerlijke combinatie van een kruidig gehaktmengsel onder een laag van aardappelpuree met appel

3 x smaakvolle borrelhapjes met SMAECK + testers gezocht
  • 02-04-2019
  • 1 reactie
  • Sandra

In deze blog deel ik 3 lekkere hapjes bomvol smaak! Ik maakte een toastje met een heerlijke topping, Oriëntaalse komkommerrolletje en gevulde eieren met vegetarische filet Americain. En die laatste is natuurlijk ook super leuk op tafel met Pasen.

Mexicaanse chicken wings
  • Bijgerecht
  • 50 min
  • 6 stuks
  • *

Deze chicken wings hebben een licht pittige marinade met Mexicaanse kruiden en toppings van mais, lente ui en limoen

Aspergesoep met zalm
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 personen
  • *

Romige aspergesoep van witte asperges met een heerlijke toevoeging van gerookte zalm

Noedels met zalm teriyaki en broccoli
  • Hoofdgerecht
  • 50 min
  • 4 personen
  • *

Aziatisch recept voor een heerlijke roerbak met noedels, broccoli en zalm in een heerlijke teriyakisaus

Aubergine rolletjes met couscous
  • Hapjes en snacks
  • 40 min
  • 15 stuks
  • *

Deze vegetarische aubergine hapjes zijn gevuld met couscous en ricotta

Blauwe bessen taart
  • Bakrecept
  • 25 min + 25 min oventijd + 1 uur opstijven
  • 10 personen
  • *

Makkelijke taart met een knapperige bodem en een frisse en romige vulling met daarop een topping van blauwe bessen

Bami goreng
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Hoe maak je zelf bami zonder pakjes en zakjes? Met dit makkelijke recept voor bami goreng zet jij binnen 30 minuten iets lekkers op tafel!

Zoete aardappel friet uit de oven
  • Bijgerecht
  • 35 min
  • 4 porties
  • *

Deze zoete aardappel frietjes zijn lekker krokant en gekruid met paprika- en knoflookpoeder

Cannelloni met asperges en geitenkaas
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 15 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Heerlijk lenterecept van groene asperges opgerold in lasagnevellen onder een romige geitenkaassaus en een topping van krokante croutons

Review Vegabijbel + recept vegetarische spaghetti bolognese
  • 20-03-2019
  • 1 reactie
  • Sandra

Maar liefst 150 recepten, allemaal vegetarisch in één dikke bijbel! De mogelijkheden voor vega maaltijden zijn oneindig en gaan van stoofgerechten tot basisrecepten zoals bloemkoolrijst of tips voor het bereiden van tofu.

Gevulde champignons bolognese
  • Hapjes en snacks
  • 45 min
  • 10-15 stuks
  • *

In dit recept wordt de bekende bolognesesaus gebruikt als vulling voor champignons, een heerlijk hapje of bijgerecht!

Gezonde limoen avocado cake
  • Bakrecept
  • 15 min + 30 min oventijd
  • 12 plakken
  • *

Van deze frisse en gezonde(re) limoencake op basis van avocado en een vleugje limoen kun je gerust een extra stukje nemen

Geglaceerde wortels met honing
  • Bijgerecht
  • 25 min
  • 10 stuks
  • *

Heerlijk en feestelijk bijgerecht van friszoete glanzende bospeentjes met citroen en honing.

Italiaanse groentesoep
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4-6 porties
  • *

Deze Italiaanse tomatensoep bevat veel groenten en gehaktballetjes met pesto

Vegan nasi met tofu spiesen
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 3 personen
  • *

Deze smaakvolle nasi met groenten en een spies van krokante tofu is helemaal vegan

Krokante bloemkool nuggets
  • Hapjes en snacks
  • 30 min + 20 min oventijd
  • 20 stuks
  • *

Lekkere stukjes bloemkool in een krokant en kruidig jasje, lekker als gezonde snack of borrelhapje

6 onmisbare tips voor de lekkerste risotto + basisrecept
  • 14-03-2019
  • 2 reacties
  • Sandra

Welke wijn gebruik je voor risotto? En hoe lang moet je risotto koken? Op deze en andere vragen geef ik antwoord in deze blog voor het maken van de lekkerste risotto!

Vegetarische aubergine schnitzels
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 2-3 personen
  • *

Vegetarisch recept voor schnitzels van plakken aubergine in een krokant jasje geserveerd met zoete aardappelpuree en tomaatjes

Courgette spaghetti met groenteballetjes
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2-3 personen
  • *

Heerlijke vegetarische maaltijd van courgetti geserveerd met een tomatensaus met groenteballetjes en verse basilicum

Zelf roerei maken
  • Ontbijt recept
  • 10 min
  • 2 personen
  • *

Hoe maak je zelf roerei? Met deze makkelijke stappen heb je binnen paar minuten een lekkere scrambled eggs op tafel staan. Perfect voor de lunch of ontbijt!

Pita met vegetarische shoarma
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 5 grote pita's of 8 kleine
  • *

Krokant gebakken stukjes tofu gemarineerd met shoarma kruiden in een pitabroodje met verse groenten

Vegetarische stroganoff ovenschotel
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Deze pastaschotel met stroganoffsaus gegratineerd onder een laagje kaas is een heerlijke vegetarische maaltijd en het ideale comfortfood