Deze zachte taco’s zijn gevuld met stukjes bloemkool in een krokant jasje, avocado en tomaatjes
Een heerlijke combinatie van een kruidig gehaktmengsel onder een laag van aardappelpuree met appel
In deze blog deel ik 3 lekkere hapjes bomvol smaak! Ik maakte een toastje met een heerlijke topping, Oriëntaalse komkommerrolletje en gevulde eieren met vegetarische filet Americain. En die laatste is natuurlijk ook super leuk op tafel met Pasen.
Deze chicken wings hebben een licht pittige marinade met Mexicaanse kruiden en toppings van mais, lente ui en limoen
Romige aspergesoep van witte asperges met een heerlijke toevoeging van gerookte zalm
Aziatisch recept voor een heerlijke roerbak met noedels, broccoli en zalm in een heerlijke teriyakisaus
Deze vegetarische aubergine hapjes zijn gevuld met couscous en ricotta
Makkelijke taart met een knapperige bodem en een frisse en romige vulling met daarop een topping van blauwe bessen
Hoe maak je zelf bami zonder pakjes en zakjes? Met dit makkelijke recept voor bami goreng zet jij binnen 30 minuten iets lekkers op tafel!
Deze zoete aardappel frietjes zijn lekker krokant en gekruid met paprika- en knoflookpoeder
Heerlijk lenterecept van groene asperges opgerold in lasagnevellen onder een romige geitenkaassaus en een topping van krokante croutons
Maar liefst 150 recepten, allemaal vegetarisch in één dikke bijbel! De mogelijkheden voor vega maaltijden zijn oneindig en gaan van stoofgerechten tot basisrecepten zoals bloemkoolrijst of tips voor het bereiden van tofu.
In dit recept wordt de bekende bolognesesaus gebruikt als vulling voor champignons, een heerlijk hapje of bijgerecht!
Van deze frisse en gezonde(re) limoencake op basis van avocado en een vleugje limoen kun je gerust een extra stukje nemen
Heerlijk en feestelijk bijgerecht van friszoete glanzende bospeentjes met citroen en honing.
Deze smaakvolle nasi met groenten en een spies van krokante tofu is helemaal vegan
Lekkere stukjes bloemkool in een krokant en kruidig jasje, lekker als gezonde snack of borrelhapje
Welke wijn gebruik je voor risotto? En hoe lang moet je risotto koken? Op deze en andere vragen geef ik antwoord in deze blog voor het maken van de lekkerste risotto!
Vegetarisch recept voor schnitzels van plakken aubergine in een krokant jasje geserveerd met zoete aardappelpuree en tomaatjes
Heerlijke vegetarische maaltijd van courgetti geserveerd met een tomatensaus met groenteballetjes en verse basilicum
Hoe maak je zelf roerei? Met deze makkelijke stappen heb je binnen paar minuten een lekkere scrambled eggs op tafel staan. Perfect voor de lunch of ontbijt!
Krokant gebakken stukjes tofu gemarineerd met shoarma kruiden in een pitabroodje met verse groenten