6 onmisbare tips voor de lekkerste risotto + basisrecept
  • 14-03-2019
  • 2 reacties
  • Sandra

Welke wijn gebruik je voor risotto? En hoe lang moet je risotto koken? Op deze en andere vragen geef ik antwoord in deze blog voor het maken van de lekkerste risotto!

Vegetarische aubergine schnitzels
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 2-3 personen
  • *

Vegetarisch recept voor schnitzels van plakken aubergine in een krokant jasje geserveerd met zoete aardappelpuree en tomaatjes

Courgette spaghetti met groenteballetjes
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2-3 personen
  • *

Heerlijke vegetarische maaltijd van courgetti geserveerd met een tomatensaus met groenteballetjes en verse basilicum

Zelf roerei maken
  • Ontbijt recept
  • 10 min
  • 2 personen
  • *

Hoe maak je zelf roerei? Met deze makkelijke stappen heb je binnen paar minuten een lekkere scrambled eggs op tafel staan. Perfect voor de lunch of ontbijt!

Pita met vegetarische shoarma
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 5 grote pita's of 8 kleine
  • *

Krokant gebakken stukjes tofu gemarineerd met shoarma kruiden in een pitabroodje met verse groenten

Vegetarische stroganoff ovenschotel
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Deze pastaschotel met stroganoffsaus gegratineerd onder een laagje kaas is een heerlijke vegetarische maaltijd en het ideale comfortfood

15 x vegetarische recepten
  • 09-03-2019
  • 1 reactie
  • Sandra

Deze heerlijke vegetarische recepten zijn ideaal voor een dagje of weekje zonder vlees of voor de doorgewinterde vegetariër. Van vegetarische risotto tot lasagne en burger.

Pizza krans met salami
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 20 min
  • 1 krans
  • *

Deze krans met pizzavulling is een leuke variant van pizza, gevuld met salami, mozzarella, champignons en paprika

Hangop met fruit
  • Ontbijt recept
  • 15 min + 6 uur wachten
  • 4 personen
  • *

Zelfgemaakte romige hangop met vanille en vers fruit, lekker als toetje of als ontbijt

Ovenschotel met romige spruitjes
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Spruitjes in een romige saus van roomkaas met spekjes onder een laagje aardappelpuree uit de oven

Zalm teriyaki
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Makkelijk recept voor zalm in een licht zoete Japanse teriyakisaus bereid in de pan of in de oven, lekker met noedels of roerbakgroenten

Pasta met bloemkool en spekjes
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • *

Pasta met geroosterde bloemkool en gebakken spekjes in een lekkere romige witte saus

Poké bowl met zalm
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • *

Heerlijke verse bowl met gemarineerde blokjes zalm, rijst en groenten met een pittige limoen mayo saus

Gazpacho met meloen
  • Voorgerecht
  • 15 min + 1 uur wachten
  • 4-6 personen
  • *

Een lekkere koude gazpacho soep met een lichtzoete en frisse smaak van meloen en munt, een perfecte amuse.

Fudge met muisjes
  • Bakrecept
  • 15 min + 2 uur afkoelen
  • 12 blokjes
  • *

Een makkelijk en lekker zoet hapje voor bij de babyshower of als kraamhapje, leuk als variant op de beschuit met muisjes

Twix taart
  • Bakrecept
  • 35 min + 25 oventijd + afkoelen
  • 12 personen
  • *

Combineer een bodem van shortbread met een laag karamel en chocolade en je hebt een fantastische en lekkere Twix taart

Boerenkool risotto
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • *

Met boerenkool kun je veel variëren, zoals met deze heerlijke romige boerenkool risotto met krokante salami

Burrito's van kool
  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 15 min oventijd
  • 6 burrito's
  • *

Deze Mexicaanse ovenschotel met burrito’s is gemaakt met koolbladeren gevuld met een kruidig gehaktmengsel en is tevens koolhydraatarm

Rode kool plaattaart
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 25 min
  • 2 personen
  • *

Deze plaattaart van bladerdeeg heeft een heerlijke winterse topping van rode kool, brie en walnoten

Andijvie smoothie
  • Ontbijt recept
  • 5 min
  • 2-3 stuks
  • *

Een romige groene smoothie met andijvie en avocado en een frisse twist van munt

7 manieren om zoete aardappel te bereiden + recepten
  • 15-02-2019
  • 6 reacties
  • Sandra

Ik ben echt gek op zoete aardappel! De smaak is heel lekker en je kunt er heel veel verschillende recepten mee maken. In deze blog 7 manieren om de zoete aardappel te bereiden en wat variatietips.

Winter rolls met zoetzure saus
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 10 stuks
  • *

Deze springrolls van rijstvellen hebben een winterse vulling van boerenkool en rode kool en zijn een lekkere en gezonde snack of maaltijd

Lasagne met courgette
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 30 min oventijd
  • 3 personen
  • *

Makkelijke basis lasagne met laagjes kruidige gehaktsaus en plakjes gegrilde courgette

Salade met gefrituurde geitenkaas
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Zelfgemaakte krokante rondjes geitenkaas op een bedje van frisse salade met paprika