Ovenschotel met kip bedekt met een laagje tomatensaus, Parmezaanse kaas en knapperige croutons
Dit makkelijke basisrecept voor winterse zuurkoolstamppot met appel geserveerd met rookworst is in een half uur klaar
Wist jij al dat Nutella ontzettend makkelijk zelf te maken is? Hierbij het recept voor een gezondere en suikervrije variant op Nutella die in een paar minuten klaar is.
Speculaas en sinaasappel is een hele goede combi, zo ook in deze lekkere luchtige muffins
Deze gezondere koekjes met kokos en pure chocolade zijn snel klaar en smaken heerlijk
Deze quiche is helemaal vegetarisch en bevat lekker veel groenten zoals pompoen, courgette en pastinaak
Deze wrap tosti's hebben een winterse twist door de rode biet, boerenkool en geitenkaas
Vegetarische ovenschotel met gegrilde aubergine in tomatensaus met zachte geitenkaas en noten
Een omeletwrap gevuld met garnalen met een zelfgemaakte zoet zure saus
Dit herfstige gerecht bestaat uit grote champignons gevuld met verschillende soorten kaas omhuld met knapperig bladerdeeg
Nu we sinds een paar maanden weer een Airfryer in huis hebben gebruik ik hem steeds vaker en vaker. Vooral geroosterde groenten vind ik er heerlijk uit. En die heb ik in de recept gecombineerd met lekkere kruidige aardappeltjes die echt krokant worden in de Airfryer en gevulde kip.
Mijn recept voor een perfect broodje zelfgemaakte gehaktbal met een Indische twist
Vegetarische rode curry met maar 7 ingredienten zoals bloemkool, broccoli en krokante cashewnoten voor een lekkere bite
Een heldere bouillonsoep met paddenstoelen en knoflook croutons, heerlijk voor in de herfst!
Een paar weken geleden was ik in Cyprus en at ik weer eens moussaka, dat was echt (te) lang geleden. Deze ovenschotel met aubergine, aardappel en gehakt is een van mijn favoriete gerechten, mede door de zoete kaneel waar ik dol op ben.
Deze chocolademousse in een glaasje met een koekje als grafsteen is een perfect toetje voor Halloween
Dit is waarschijnlijk het dikste kook/bakboek wat ik ooit gekregen heb. En hiermee kun je denk ik wel heel je leven mee vooruit als het om koekjes bakken gaat. Het heet niet voor niets de koekjesbijbel. En in deze blog vertel ik je er meer over en deel ik een recept voor pindakoeken.
Deze gegratineerde witlof in parmaham combineert heerlijk bij de pasta in tomatensaus in deze schotel
Een heerlijk hapje van champignons met knoflook onder een laagje Parmezaanse kaas.
Lekkere maaltijdsoep van kruidige visballetjes van kabeljauw in een gevulde soep met noedels.
Hoe bak je de lekkerste brownies? En welk soort vet kun je het beste gebruiken? Ik testte het uit en deel mijn ervaringen in deze blog!
Deze luchtige en suikervrije koeken zijn een lekker gezond tussendoortje en ideaal voor onderweg