Indische andijviestamppot
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2-3 personen
  • *

Andijviestamppot met een Indische twist en kruidige gehaktballetjes in ketjapsaus

Broccoleaf soep met kokos
  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Broccoleaf zijn de bladeren van broccoli die zacht en mild van smaak zijn en super gezond

Pizza met vijgen
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 15 min oventijd
  • 2 pizza's
  • *

Zelfgemaakte pizza’s met een heerlijke herfstige topping van vijgen en blauwe kaas

Spinaziesalade met kaasschnitzel
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Frisse maaltijdsalade met pasta en een smeuïge kaasschnitzel

Vanaf nu ook verse en verantwoorde maaltijden bij HEMA
  • 26-09-2017
  • 3 reacties
  • Sandra

Afgelopen donderdag was het zo ver! Ik was uitgenodigd voor de opening van de vernieuwde HEMA in Tilburg met een heel nieuw foodconcept. Heel nieuwsgierig ging ik samen met Eric op pad.

Wraps met gemarineerde speklap
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 6 stuks
  • *

Probeer eens iets anders op je wrap en maak deze gemarineerde speklapjes met een oosterse twist.

Lemon cheesecake toetjes
  • Nagerecht
  • 25 min + 4 uur opstijven
  • 5 stuks
  • *

Frisse potjes met een citroen cheesecakevulling, een lekker toetje om van te voren te maken of mee te nemen

Pastasalade met aardbeien en avocado
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Deze vegetarische maaltijdsalade met pasta, aardbeien en avocado vult goed en staat binnen 20 minuten op tafel

Appeltaart wafels
  • Bakrecept
  • 40 min
  • 10 stuks
  • *

Makkelijk wafelrecept met de smaak en geur van verse appeltaart

Party cocktail: 3 x mojito recept
  • 20-09-2017
  • 0 reacties
  • Sandra

Een van de meest populaire cocktails is de mojito. En tevens ook een van mijn favorieten. Hij komt oorspronkelijk uit Cuba en is lekker fris van smaak en vrij makkelijk zelf te maken.

Bloemkool nasi
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 3-4 personen
  • *

Deze nasi zonder rijst is gemaakt van bloemkool en bevat daarom extra veel vitamientjes.

Courgette feta balletjes
  • Bijgerecht
  • 20 min + 30 min oventijd
  • 12 stuks
  • *

Deze groenteballetjes met feta zijn lekker als bijgerecht, maar ook ideaal om als hapje te serveren

Recept Italiaanse kapsalon + review 1 x kopen 5 x koken
  • 18-09-2017
  • 2 reacties
  • Sandra

Sofie en Jorrit van de blog Lekker & Simpel hebben net hun 3e boek uitgegeven. En deze keer in een leuk thema: 1 x kopen 5 x koken. Dit betekent dat er in het boek telkens 5 recepten zijn gemaakt met 1 hoofdingrediënt.

Wraps met krokante garnalen
  • Hoofdgerecht
  • 50 min
  • 8 stuks
  • *

Garnalen in een krokant jasje op een wrap met koolsalade, mango en chilisaus

Meatball sliders
  • Lunch recept
  • 10 min + 15 oventijd
  • 6 stuks
  • *

Deze populaire Amerikaanse broodjes uit de oven belegde ik met gehaktballetjes en lekker veel kaas

Kip in rode pesto uit de oven
  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 30 oventijd
  • 2 personen
  • *

Kip met gegrilde paprika in een romige pestosaus uit de oven

Freekeh bowl met falafel
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 25 oventijd
  • 2 personen
  • *

Freekeh zijn groene tarwekorrels en heel gezond, combineer ze met wat geroosterde groenten en falafel in een bowl

Tomaten quiche met basilicum
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 50 oventijd
  • 3-4 personen
  • *

Een lichte quiche met ricotta en lekkere zoetsappige tomaatjes

Groentechips maken
  • 10-09-2017
  • 0 reacties
  • Jaimy Van Dijke

Chips is té lekker om te laten staan, maar natuurlijk niet erg gezond. Chips van groenten is een beetje gezonder, helemaal wanneer je deze in de oven maakt.

Pecannoten taart met dadels
  • Bakrecept
  • 25 min + 15 min + afkoelen
  • 10 porties
  • *

Pecan Pie is een typisch Amerikaanse lekkernij, maar vol suikers natuurlijk. Deze variant bevat geen toegevoegde geraffineerde suikers!

Gevulde courgette met zalm
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 20 min oventijd
  • 4 stuks
  • *

Lichte maaltijd (of lunch) van courgette gevuld met zalm en hüttenkäse uit de oven

Pizzarolletjes met tonijn
  • 06-09-2017
  • 3 reacties
  • Sandra

Tijdens de Princes Insiders actie zijn er heel veel lekkere dingen gemaakt door mijn insiders en door mezelf. In deze derde en laatste blog deel ik weer een lekker receptje met tonijn met jullie én de winnaar!

Traditionele aardappelgratin
  • Bijgerecht
  • 30 min + 50 oventijd
  • 4-6 personen
  • *

Het basisrecept voor een perfecte en romige aardappelgratin zonder ei inclusief stap voor stap video

Party cocktail: tropische vlierbloesem sangria
  • 04-09-2017
  • 0 reacties
  • Sandra

Ik heb hele goede herinneringen aan sangria. Vooral aan de vakantie naar Gran Canaria en Mallorca. Toen zijn er flink wat liters doorheen gegaan van deze fruitige Spaanse wijn.