Pasta met kip en romige spinazie

Hmmm een heerlijke combi van pasta met stukjes kip in een romige saus van kruiden roomkaas

Hoofdgerecht 25 min

ingrediënten

voor 2 personen

Bereiding

  1. Kook de pasta gaar. Snijd de kip in stukjes. Kruid ze met een snufje peper en zout. Bak ze in een pan met een klein beetje boter of olie goudbruin. Haal ze daarna uit de pan. Snipper de ui en fruit deze in dezelfde pan aan. Voeg dan de spinazie beetje bij beetje toe en laat slinken.

  2. Roer dan de kruiden roomkaas er door. Voeg de stukjes kip toe en schep door de spinaziesaus. Schep als laatste de pasta er door of serveer deze apart. Bestrooi met pijnboompitten en smakelijk eten.

  3. Tip: gebruik je spinazie uit de diepvries, pak dan bladspinazie en laat deze ontdooien en uitlekken en voeg hem dan toe aan de ui.

Heeft het gesmaakt?
1918 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!