Pasta met kip en romige spinazie

Hmmm een heerlijke combi van pasta met stukjes kip in een romige saus van kruiden roomkaas

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen

Bereiding

 Kook de pasta gaar. Snijd de kip in stukjes. Kruid ze met een snufje peper en zout. Bak ze in een pan met een klein beetje boter of olie goudbruin. Haal ze daarna uit de pan. Snipper de ui en fruit deze in dezelfde pan aan. Voeg dan de spinazie beetje bij beetje toe en laat slinken.

 Roer dan de kruiden roomkaas er door. Voeg de stukjes kip toe en schep door de spinaziesaus. Schep als laatste de pasta er door of serveer deze apart. Bestrooi met pijnboompitten en smakelijk eten.

 Tip: gebruik je spinazie uit de diepvries, pak dan bladspinazie en laat deze ontdooien en uitlekken en voeg hem dan toe aan de ui.

1833 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!