Pompoencurry met linzen

Gezonde curry met pompoen en linzen die makkelijk te maken is en tevens helemaal vegan is!

Hoofdgerecht 30 min

ingrediënten

voor 4 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snipper de ui en fruit deze aan in een grote (soep)pan met een beetje olie of margarine. Voeg de pompoenblokjes toe. Schep de currypasta er door en een klein scheutje water. Snijd de tomaten in blokjes en voeg samen met hun zaadjes en vocht toe aan de pan. Giet de kokosmelk er bij en roer door. Laat 10 minuten pruttelen.

  2. Giet de linzen af en schep ook door de curry. Voeg na 2 minuten de spinazie toe en als deze geslonken is dan is de pompoencurry klaar. Serveer met wat cashewnoten erover.

  3. Ook lekker met wat brood of rijst.

Heeft het gesmaakt?
315 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!