Quiche caprese

Wie dol is op salade caprese met tomaat, mozzarella en basilicum houd vast ook van deze quiche!

Hoofdgerecht 40 min + 45 oventijd

ingrediënten

voor 4 personen

Materialen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Bekleed de springvorm met de vellen deeg en druk ze goed aan elkaar vast. Verwarm de oven voor op 190 graden. Doe een beetje paneermeel op de bodem. Verdeel ongeveer de helft van de tomaatjes op de bodem. Klop de eieren los met de room, peper, zout, Italiaanse kruiden en wat fijngehakte basilicum.

  2. Giet het mengsel in de vorm en verdeel ondertussen wat stukken mozzarella en wat pijnboompitten er tussen. Verdeel de rest va de tomaatjes er over en druk deze het mengsel. Bak de quiche in ca 45 min gaar.

Heeft het gesmaakt?
276 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!