Parmezaan (oftewel Parmigiano Reggiano) is een harde Italiaanse kaas met een bittere smaak. De kaas komt oorspronkelijk uit de streek Parma en wordt gebruik in heel veel Italiaanse gerechten. Het geeft je gerecht net dat beetje extra.
Mooi en lekker zalmrecept met spek en zelfgemaakte dillepesto voor tijdens een (kerst)diner
Heerlijke krokant gegrilde mosselen met panko, rozemarijn en geraspte kaas
Makkelijke zomerse pastasalade met mozzarella, tomaat, spinazie en verse basilicum. Tip: ook lekker bij de bbq
Lekker voor doordeweeks: pasta met tomatensaus met tonijn, courgette en verse basilicum en bovendien budgetproof!
Makkelijk en toch luxe hapje van geroosterde bruschetta's met truffelmayonaise en carpaccio
Makkelijk high tea recept: hartige broodbakjes gevuld met tomaat, spekjes en bosui
Heerlijk vegetarisch recept van portobello's gevuld met roomkaas, paprika en een crunch van pijnboompitten
Heerlijke kerst amuse; carpaccio bonbons gevuld met zelfgemaakte truffelmayonaise en sla
Heerlijk vegetarisch kerstrecept van truffelrisotto met champignons omringd door courgette
Heerlijke spaghetti met tomatensaus met champignons, courgette en gehaktballetjes met pesto smaak
Glutenvrije tip lekkere quiche gevuld met spinazie en ricotta met aan de buitenzijde plakken courgette i.p.v deeg
Frisse pasta met zelfgemaakte muntpesto met pistache en knoflookgarnalen
Frisse zomersalade met mango, tomaatjes met honing mosterd dressing en krokante kip