Parmezaanse kaas (oftewel Parmigiano Reggiano) is een harde Italiaanse kaas met een wat bittere smaak. De kaas wordt gebruik in heel veel Italiaanse gerechten. Het geeft je gerecht net dat beetje extra. Verwerk het in een pasta, salade of zelfgemaakte pesto.
Serveer je pastagerecht eens op een originele manier met deze pastataart van rigatoni pasta en bolognesesaus
Deze uitgebreide versie van de klassieke caesar salade met kip, pasta en ei is heerlijk als hoofdgerecht
Deze bol van carpaccio is een feestje om uit te pakken en is gevuld met o.a. courgette en gedroogde tomaat
Krokante bakjes van kaas gevuld met een Italiaanse salade, glutenvrij en heel erg lekker!
Snelle ovenschotel met pasta deegkussentjes, tomatensaus en verschillende groenten
Vegetarisch gourmetrecept voor courgettekoekjes met kaas en oregano
Hartige verwennerij. Kip en courgette combineren heerlijk met romige mascarpone en pesto in deze smakelijke lasagne. Perfect voor elk moment.
Deze aardappelsalade met gedroogde tomaatjes en parmezaanse kaas smaakt heerlijk bij een stukje vlees of vis.
Super lekkere krokante groentefrieten uit de oven met een zelfgemaakte pittige saus. Een lekkere snack of bijgerecht bij het avondeten.
Zalm met spek en dillepesto. Een mooi en lekker zalmrecept voor een feestelijk diner. Geniet van sappige zalm, knapperig spek en zelfgemaakte dillepesto.
Makkelijk en toch luxe hapje van geroosterde bruschetta's met truffelmayonaise en carpaccio.
Heerlijk vegetarisch recept van portobello's gevuld met roomkaas, paprika en een crunch van pijnboompitten