Parmezaanse kaas

Parmezaan (oftewel Parmigiano Reggiano) is een harde Italiaanse kaas met een bittere smaak. De kaas komt oorspronkelijk uit de streek Parma en wordt gebruik in heel veel Italiaanse gerechten. Het geeft je gerecht net dat beetje extra.

Vegetarisch kerstgerecht
  • Hoofdgerecht
  • 70 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Heerlijk vegetarisch kerstrecept van truffelrisotto met champignons omringd door courgette

Pasta met pestoballetjes
  • Hoofdgerecht
  • 60 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Heerlijke spaghetti met tomatensaus met champignons, courgette en gehaktballetjes met pesto smaak

Pasta alla norma
  • Hoofdgerecht
  • 45 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Specialiteit van Sicilië; pasta met gegrilde aubergine, tomatensaus en verse basilicum

Courgettetaart met spinazie
  • Hoofdgerecht
  • 50 MINUTEN + 1 UUR OVENTIJD
  • 4 TOT 6 PERSONEN
  • **

Glutenvrije tip lekkere quiche gevuld met spinazie en ricotta met aan de buitenzijde plakken courgette i.p.v deeg

Spaghetti met muntpesto en garnalen
  • Hoofdgerecht
  • 40 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Frisse pasta met zelfgemaakte muntpesto met pistache en knoflookgarnalen

Salade met mango en krokante kip
  • Hoofdgerecht
  • 25 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • *

Frisse zomersalade met mango, tomaatjes met honing mosterd dressing en krokante kip

Spinaziestamppot met vissticks
  • Hoofdgerecht
  • 60 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Spinaziestamppot met zelfgemaakte krokante vissticks met een vleugje citroen

Spaghetti garnalen
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • **

Pasta met garnalen en tomaatjes in 20 minuten klaar

Tortilla pesto rolletjes
  • Hapjes en snacks
  • 20 min
  • 6 personen
  • **

Lekkere Italiaanse wraprolletjes met pesto en parmaham, een aanrader voor elk feestje!